Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulunan Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Medya Merkezi ve Basın Müzesi’ni gezdi. Vali Yaman, Cemiyet Başkanı Ramazan Demir’den cemiyet çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Medya Merkezi ve Basın Müzesi’ni gezdi.
Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulunan Vali Yaman, Cemiyet Başkanı Ramazan Demir’den Paşa Konağı hakkında bilgiler aldı. Cemiyetin Müzesine hayran kalan Vali Yaman, böyle bir değeri Balıkesir’e kazandırdıkları için Cemiyete teşekkür etti.

Cemiyetin çalışmalarına Valilik olarak her türlü desteğe hazır olduklarını söyleyen Vali Yaman “Paşa Konağı gibi tarihi bir binayı müze olarak Balıkesir’e kazandırdığınız için cemiyetinize teşekkür ediyoruz. Bu tür değerler kentlerin simgesidir. Bunlara hep birlikte sahip çıkmalıyız. Bizde Balıkesir Valiliği olarak her konuda sizlere destek olmaya hazırız” dedi.
Gazeteciler Cemiyeti Medya Merkezi ve Basın Müzesi’ni Vali Yaman’a tanıtan Cemiyet Başkanı Ramazan Demir’de Balıkesir’in simgelerinden olan Paşa Konağı’nın kente kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Demir, ayrıca Vali Mustafa Yaman’a 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde gazeteciler için organize ettiği kahvaltı için teşekkür ederken, yine 10 Ocak’ta kutlanan İdareciler Günü’nü de kutladı.

Editör: Haber Merkezi