YENİ YILI SAĞLIK VE GÜZELLİKLER BEKLENTİSİYLE KARŞILIYORUZ

Vali Hasan Şıldak, yayınladığı mesajla halkın yeni yılını kutladı. 2020’nin hayatımızda derin izler, acı ve tatlı hatıralar bıraktığını kaydeden Vali Şıldak, “Gerek ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı geride bırakırken, sıkıntılardan uzak sağlık, huzur ve güzellikler beklentisi ile yeni yılı karşılıyoruz. Her yeni yıl, yeni hedeflere ve huzurlu yarınlara ulaşmamız için bizlere fırsatlar sunmaktadır. Geride bıraktığımız yıl içerisinde Koronavirüs salgınına rağmen, Balıkesir’in sahip olduğu eşsiz potansiyeli en verimli şekilde kullanarak, şehrimizin kalkınması, büyümesi, markalaşması, tanıtılması ve bir cazibe merkezi haline getirilmesi için büyük gayret içerisinde olduk” dedi.

TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER EDECEĞİZ

2021 yılında Balıkesir’in tarım, sanayi, kültür, sanat ve turizm başta olmak üzere, eğitim ve sağlık alanlarında önemli bir merkez haline gelmesi için çalışmaları aynı gayretle sürdüreceklerini kaydeden Vali Şıldak, “Toplumun tüm kesimleri ile birlikte, Balıkesir’in her alanda hak ettiği yere gelmesi için, birlik ve dayanışma içerisinde oluşturacağımız sinerji ile şehrimizi ön plana çıkaran özgün potansiyelini daha da geliştirerek, insan kaynağımızı daha nitelikli hale getirerek, bütün hedeflerimizi ortak akıl ve elbirliğiyle gerçekleştirmek için, tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz.

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, ülkemizin 2023 hedeflerine doğru koştuğu her alanda, Balıkesir’in en güçlü adımları hep birlikte atması için var gücümüzle çalışacağız.

2021 yılının Balıkesir, ülkemiz ve tüm dünya  için salgının sona erdiği bir yıl olmasını temenni ediyorum. Alınan tedbirlerin tam sonuç verebilmesi için rehavete kapılmadan tüm Balıkesir olarak kurallara uymaya devam etmeliyiz. Vatandaşlarımızın tedbirlere titizlikle uymalarını, zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamalarını, kalabalık ortamlara girmemelerini, maske, mesafe ve hijyen tedbirlerine gereken duyarlılık ve hassasiyeti göstermelerini bekliyorum. Yeni yılın her türlü sıkıntıdan uzak, Balıkesir, ülkemiz ve dünyamız için hayırlı gelişmelere vesile olması, bu kadim topraklarda sağlık ve huzurun hâkim olması temennisi ile tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi