Soğuyan havalar ile birlikte kazaklarda dolaplardaki yerlerini almaya başlamaktadır. Farklı bayan kazak modelleri ile tarzınızı yansıtabilirsiniz. Kol, yaka, renk ve çizgi detayları ile çok hoş seçenekler sizleri beklemektedir.

İş hayatında veya özel bir yerer giderken siyah dantel, fırfır ve pile detaylarının yer aldığı ajurlu kazak veya ekru, dantel, fırfır ve pileli ajurlu kazak modellerini düşünebilirsiniz. Bir etek ile rahatlık ile kombin yapabilirsiniz. Günlük hayatınızda giyebileceğiniz modeller ise üzerinde sim şeritler, yırtmaçlı kazak, sıfır yaka olmak üzere farklı seçenekler yer almaktadır.

Farklı ve Şık Bayan Kazak Modelleri

Son zamanlarda saç örgülü bayan kazak tasarımları daha çok tercih edilmektedir. Pantolonların üzerinde çok şık durmaktadır. V yaka, Madonna yaka, bisiklet yaka veya merdiven yakalı olan kazaklarda koleksiyonda bulunmaktadır. İçlerinde en dikkat çeken ise aşağıya doğru merdiven gibi inmesinden adını da buradan alan bisiklet yaka modellerdir.

Beyaz renk başta olmak üzere siyah, turuncu, kırmızı ve farklı renk seçenekleri içerisinden aradığınız kazağı https://www.kadinmodasi.com/bayan-triko-kazak-modelleri sayfasına girerek ulaşabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi