Kadınların sıklıkla kullandığı aksesuarlarından birisi olan altın küpe, şıklığı ve zarifliğiyle kombinlerin vazgeçilmez bir aksesuardır. Pek çok model ve desen seçeneğine sahip olan altın küpeler, özellikle kadınların aksesuar tercih ederken zorlandıkları konulardan birisi olmuştur. Bu sebeple altın küpeler hem günlük hayatta hem de özel günlerde kullanıma uygun olarak pek çok şekilde tasarlanmaktadır.

Altın Küpe Modelleri

Şıklığın tamamlayacısı altın küpeler pek çok modelde satışa sunulmaktadır. Elmas, pırlanta, zümrüt, yakut gibi pek çok benzersiz taşlarla işlenmiş altın küpeler zarifliğin simgesi olurken; uzun, kısa, yuvarlak modelleriyle de kullanıcısına yüz şekline uygun olarak tercih edebilme şansı vermektedir.

Oval yüz hattına sahip kadınlar genellikle her model altın küpeyi rahatlıkla taşıyabilmekteyken, uzun ve sallantılı altın küpelerden uzak durmalıdır. Yine yuvarlak yüz hattına sahip olan kadınlar üçgen, kare gibi köşeleri belirgin modelleri tercih etmelidir. Öte yandan üçgen yüz şeklinde sahip olanlar dar ve uzun altın küpelerle yüzü dengelerken, kare tipinde yüze sahip olanlar ise yüzü yumuşatmak adına yuvarlak hatlı altın küpe modellerini tercih edebilir.

Ancak, yine de tercih kullanacak kişiye aittir. Birbirinden şık ve tasarım küpe modelleri arasında, hem kendi yüz şekillerine en uygun olan modelleri bulabilir, hem de zevklerinden ödün vermeyebilirler. Üstelik altının ışıltısını ve asil güzelliğini yaşarken, çevresine de kalitesini ve şıklığını sergileme imkanı da bulabilirler. https://www.lizaypirlanta.com/altin-trend-kupe sayfasında yeni moda altın küpelerini bulabilirsiniz. (mobitek)

Editör: Haber Merkezi