15 Temmuz; yıllarca ince ince hesaplar yapılarak, Devletin bütün birimlerinin kılcal damarlarına sızan, bu Necip Milleti ve Devleti ele geçirmek için yapılan hain planların,bu Milletin sokaklara sel gibi akmasıyla bozulduğu tarih.
15 Temmuz; bir Milletin bütün emperyalistlere, içerideki hain yapılara, vücudunu siper edip onları yok ettiği tarih.
15 Temmuz; canından başka ortaya koyacakları bir sermayeleri olmayan gariban insanların, tanka topa tüfeğe, uçağa elindeki taşlarla meydan okuduğu tarih.
Bunlar gariban insanlardı, çoğunun evi arabası,bankalarda deste deste dövizi parası olmayan,kazançları ile ay sonunu getirdi mi Allah'a şükreden, Rablerin den başka sığınacakları kapıları olmayan,liderler Recep Tayyip Erdoğan'a inanmış Vatan sevdalısı, Bayrak aşığı, ölürsek Şehit eve dönersek Gazi oluruz diyen insanlardı.
15 Temmuz'da sokağa çıkan bu insanlar, darbeci hain kalkışma teşebbüsünü o gün durdurmayı başardı. O günden beri bu hain yapılar, silahla başaramadıkları darbe girişiminin, başka bir versiyonunu devreye sokma çabası içerisindeler. Parayı elinde tutan bu güçler,ülkemde ekonomik kriz çıkarıp, kuru yükseltip, diğer taraftan ambargolar uygulayıp, turistik bölgelerde bombalı eylemler yapıp, ülkemin güvensiz bir ülke olduğu algısını oluşturmaya çalışıyorlar.
Bu sefer ki darbe girişimi sokağa çıkmak, canlarımızı vermekle bertaraf edilecek bir olay değil.Şimdi sıra 13 yıldır istikrarlı AK Parti devrinde servetlerine servet katan, dini imanı kimseye bırakmayan,15 Temmuz kalkışmasında ancak ikinci üçüncü gün meydanlara çıkan, zengin, dini imanı para, canın mı malın mı dendiğinde, canımı alın amma, parama dokunmayın diyen,kimliğin de Müslüman yazanlar da.
İnanıyorum ki şu an birçoğunuz döviz yükseliyor diye ellerinizi avuçlarınızı ovuşturuyor, aldığınız kurla, yükselen kur arasındaki farkı hesaplayıp, keyifle dört köşe oluyorsunuz dur. Hele bir de dolar 4 bin liraya çıkarsa, yaşadık o zaman satarım diyorsunuzdur. 
Beyler yok öyle yağma, sokağa çıkan ben ve bizim gibiler sıralarını geçirdi, şimdi sıra sizlerde. Sizlerden paralarınızı bağışlamanızı, bu Millete hibe etmenizi bekleyen yok. Birileri bastığı düğmeyle, daha düne kadar 600 dolar olan asgari ücreti 370 dolar seviyesine geriletti. Geçmiş zamanlarda ki toplumsal çalkantıları incelerseniz, 300 dolar seviyesinin toplumsal patlamaların, ekonomik krizlerin başlama sınırı olduğu görülecektir.
Bu ekonomik krizi durdurmak, dur demek sizlerin elinde.Beyler pamuk eller cebe, sıra sizde.Bankalarda yastık altında uyuttuğunuz dövizleri bozdurma,ülkeme yapılmak istenen krize,ekonomik Kurtuluş savaşıyla karşı koyma zamanı.
Beyler bu ülke bugün bizim hepimizin,yarın çocuklarımızın torunlarımızın olacak. Bizim ne terk edecek, ne de bu ülkeyi birilerine peşkeş çekecek niyetimiz, feto'ya pkk ya avrupa birliği, nato'ya boyun eğecek,onlara bu ülkeyi böldürüp, parçalattıracak halimiz yok. 
Görün artık bu hain yapıların, bütün dertlerini son çırpınışlarını.Amaçları, anayasa değişikliğini engellemek, bunu başaramazlar sa ekonomik krizle referanduma hayır dedirtmek, bu sayede başkanlık sistemin önünü tıkamak. 
Haydi beyler can vermek gerekse dövizleri olmayan,aybaşını zor getiren bizler, canlarımızı yine veririz.Bugün can verme zamanı değil yastık altındaki dövizlerinizi bozdurma zamanı.
Gelecek nesillerin onurlu,gururlu bir şekilde yüzlerine bakmak istiyorsanız, büyük Devlet büyük Millet olmak istiyorsanız, minarelerden Ezan göklerde Ay Yıldızlı Bayrağımız dalgalansın istiyorsanız, Allah rızası için bu ateşe bir kovada su siz atın.