Kardeşler dostlar; 
Bu dünya imtihan yeri, şu günler de nefsimize zor gelse de, büyük bir imtihan dan geçiyoruz. Kimimiz kaybetmenin hüznünü kırgınlığını yaşarken, kimimiz kazanmanın sevincini coşkusunu yaşıyoruz. Kazananlara da, kaybedenlere de selam olsun.
Çünkü kaybettiğini sanan da biziz, kazandığını sananda, gönlü kırık olan da biziz, coşku ile sevinen de biz.
Çünkü bizler ayrı bir Ümmetin, ayrı bir davanın, ayrı bir partinin neferleri değiliz. Bu elden ele geçen bir bayrak yarışı.
Artık kardeş kavgalarına son vermenin, yaralı gönlü kırık yürekleri sarmanın, küsleri barıştırmanın, davamıza zarar veren ağızları, ağızlarımızı kapamanın zamanı.
Çünkü önümüzde ki günlerde; 
Lübnan'da ki istifa, Suudi Arabistan'da iç darbe, Orta doğuda ki, Kuzey Irak'da ki hareketlenmeler. Binlerce tır dolusu silah sevkiyatları, İslam toprakların da çıkarılmak istenen, büyük bir savaşın habercisi.
Bizler şehrimizde post kavgası ile uğraşırken, İslam dünyası ateşler içerisinde, birileri fitne ateşine körüklüyor, ateşe odun taşıyor.
Ülkem üzerinde ki ekonomik oyunlar, düşünülen ambargolar, bizler arasına fitne tohumları atılmaya çalışılıyor. 
Nedeni,Türkiye mi, İslamın Ümmetin son sancaktarı kalesi olan Ülkemi düşürmek.
Kardeşler Ülkemiz düşerse Kabe düşer. Aziz Milletimiz, ben sen, bizler hepimiz okçular tepesinin, belki son neferleri, belki de Kabemizi yıkma amacın da olan günümüz ebrehesi, siyonistleri haçlıları durduracak bu gününün Ebabil kuşlarıyız.
Daha ne gördük ki biz, aç mı kaldık, kıtlık sefalet mi çektik. Üzerimize bombalar mı yağdı, garbın afakını çelik zırhlılar mı sardı, ateş mi kustu gökler üzerimize. 
Bırakın kardeşler Ahmet'in Mehmet'in ne dediğine, kimlerin hangi makamlar da koltuklar da yer değiştirdiğine. Oturan da, kalkan da bizleriz, yani kardeşlerimiz, düşmeyin şeytanın nefsinizin, fitnecilerin çekmek istediği yere.
Büyük savaş kapı da kardeşler, hazır olun açlığa da kıtlığa da, gerektiğin de Allah yolunda varımızla yoğumuzla Cihada.
O günler geliyor dostlar, belki Şehid olup Peygamberimize komşu olacağız. Belki Gazi olup Rab'bimin müjdelediği, o güzel günleri kucaklayacağız.
Sıkı sarılın bir birinize kardeşler. Aranız dan rüzgar bile geçemesin, Allah (cc) Yüce Kitabımız Kur'an da, Peygamberimizin hadislerin de haber verdiği o günlere doğru yaklaşıyoruz.
Elin kafiri, dinimizi, Kur'anımızı, Hadislerimizi bizler den iyi biliyor. Yaklaşan günlerin çıkacak büyük savaşın yığınağını tedbirini, İslam coğrafyasında Orta doğu da, Ülkem de bizleri zayıf düşürecek oyunları perdeliyor.
Kardeşler belki seçilmişler den siniz. Belki sizler Ashabın bile olmak istediği, görmek istediği o zatın askerleri, veya onların öncü Alperenleri siniz.
Kardeşler ne olur bir olalım. Cennette ki makamlara sırtımızı dönüp, dünyada ki makamlar için Kabe'yi yıkmaktan bile daha günah olan bir birimizin gönlünü, kalbini kırıp dökmeyelim.
Zaten Müslümanlar olarak bütün zalimler, İslamı Kur'anı bizleri yok etmeye çalışırken, bir de kendi aramızda kavgalar edip, bu kafirleri sevindirmeyelim.
Şükredelim Dostlar;
Sizler Rabbimin seçtikleri siniz, sizler özelsiniz, sizler Peygamberimize Ümmet olma şerefine erenler siniz, sizler büyük bir davanın neferlerisiniz. Sizler zafere emin adımlarla giden Allah dostu, belki müjdelenmiş bir Liderle yol gidenlersiniz. 
Belki bana deli diyorsunuz, bu kardeşimiz ne saçmalıyor diyorsunuz. Ben inanıyorum, inandığım için, içinde bulunduğum hal delilik ile tarif ediliyorsa ise deliliği kabul ediyorum.
Tövbe edelim kardeşler, halleşelim helalleşelim dostlar. Sarılalım bir birimize, kalplerimizin Allah diyen seslerini duyalım. Şükür edelim Rab'bimize bizleri Müslüman yarattı diye, bizleri kardeşler kıldı diye.
Kardeşler bu günahkar halimle ben değil amma, inanın sizler Kabemizi yıkmak isteyen günümüz haçlıları olan amerikaya, avrupaya, siyonistlere , emperyalistlere bu cihanı dar edecek Ebabiller siniz.
Selam ve Dua ile.