Selçuklu ecdadımızla başlayıp, Osmanlı ecdadımızın şanlı direnişiyle devam eden Haçlı sürülerinin kanlı saldırıları günümüzde de olanca acımasızlığıyla devam etmektedir. 1096 da Papa ll. Urbanus’un organizesiyle başlayan haçlı seferleri bugün 2019 yılında ABD Başkanı Donald Trump öncülüğünde tüm kalleş yöntemlerle devam ettiriliyor. İşin en ilginç yanı ise ABD Başkanının ve diğer Haçlı sürülerinin son Müslüman Türk yurdunu yıkma plânlarına içimizdeki bazı ‘’bizden görüntülü kimselerin ve partilerinde ortak olması ve Haçlı emellerine destek vermeleridir’’. Tıpkı son haçlı seferlerinde Sırp, Bulgar, Bizans ve Macarlarla birlikte Karaman oğullarının da bunlarla ittifak yapıp, birlik olup Osmanlıyı Anadolu dan atma ve tarihten silme girişimlerine destek oldukları gibi. Kanlı Gezi olayları ve 15 Temmuz ayaklanmasında Haçlı Hıristiyan sürülerinin bunlara verdikleri desteğe içimizdeki hainlerle gafillerin de ortak oldukları gibi… 

Son Müslüman Türk yurduna ve onun kahraman Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Haçlı sürüleri tahammül edemiyorlar neden? Çünkü Tayyip Bey onların önünde bulunan son kale. Dünya Müslümanlarının ve ezilmiş halkların hamisi, Osmanlı ecdadımızın günümüzdeki temsilcisi. Tayyip Bey Müslüman Türk evladının göğsünü kabartan her girişimin altında imzası olan bir insan, tüm ezilmiş halkların ve mazlum Müslümanların duasını almış bir yiğit kişi. Tayyip Bey dışımızdaki Haçlı Hıristiyan dünyasının ve içimizdeki şer odaklarının iğrenç girişimlerini tıpkı Alparslan gibi, Kılıçarslan gibi, Yavuz Sultan Selim gibi, Fatih Sultan Mehmet gibi hülâsa tüm Osmanlı Sultanları gibi göğsünde söndürüp şanlı bayrağımızı en yükseklerde dalgalandıran bir mücahit.

İşte Önümüzdeki 31 Mart 2019 Mahalli seçimleri bu sebeple önemlidir. Bazıları ‘’ne olacak yahu mahalli seçimler değil mi’’ diyerek görüntüde değer vermiyormuş gibi göstermeye çalışsalar da, Tüm Haçlı dünyasının ve onların içimizdeki işbirlikçilerinin gözünde bu seçimler bir Malazgirt kadar, bir Çaldıran kadar, bir İstanbul’un fethi kadar önemlidir. Onun için bu mücadeleye her zamankinden daha fazla önem vererek hazırlanmak mecburiyetindeyiz. Bu sebeple  ‘’Nizam-ı Alem + İ’lâyı Kelimetullah + Kızılelma = Tayyip Bey diyoruz.

‘’Gayemiz kuru bir cihangirlik davası değildir’’ diyerek İslam sancağını Anadolu’nun bağrına diken Osman Bey gibi, Tayyip Bey de Birleşmiş milletler denilen örgüt içersinde ‘’Dünyamız 5 den büyüktür’’ diyerek, adını muhteşem Türk diye tarihe yazdırmıştır. 31 Mart Mahalli seçimlerinde Tayyip Bey inşallah inananların duasıyla ve Rabbimizin izniyle yepyeni bir zafere daha imza atacaktır.

Tayyip Bey vatanını ve milletini her şeyin üzerinde tutarak, olmak veya olmamak diye mücadelesini devam ettirirken, arkamdan gelen var mı? diye ardına bakmadan ilerleyen bir liderdir. Tıpkı Necip Fazıl üstadın hayal ettiği gibi; ‘’Orada kim var dediğimde sağına, soluna ve ardına bakmadan, BEN VARIM’’ diyen bir liderdir Tayyip Bey. 

Zaten milletimizde bu güzel hususiyetlerinden ve hasletlerinden dolayı Tayyip Beye değer veriyor ve onunla birlikte zaferden zafere koşturuyor. Düşmanlıkta haçlı sürülerini aratmayacak kadar ileri giden işbirlikçilerin arasında, alnımızı beraberce secdeye koyduğumuz eski arkadaşlarımızın da olması gerçekten çok acı. Bu arkadaşlar kimlerle ne için ittifak yaptıklarını, düşmanlıkta kimlerle beraber olduklarını bir düşünebilseler?  

Olacak şey değil ya, Tayyip Bey siyaset sahnesinden çekilirse milletimizin ve tüm dünya Müslümanlarının, ezilmiş halkların ve mazlumların hamisiz kalacağını maalesef idrak edemiyorlar. Tıpkı Osman beyi yıkmak için haçlılarla işbirliği yapan Karaman oğullarının idrak edip düşünemediği gibi.(!) Yanlış olduğu kadar, insafsız ve kişiliksiz siyasi manevralarıyla küçüle küçüle minik değil, minnacık bir siyasi örgüt görünümüne düştüklerinin de halâ farkında değiller.

İnsan biraz düşünür; Erbakan Hocamızın %23 millet desteğine çıkardığı parti şimdi nerelerde siyaset yapıyor?  Binde 6 da (!)   

Peki, %23 halk desteği şimdi nerede? Tayyip Beyin yanında. Neden? Çünkü Tayyip Bey Erbakan hocamızın hayal edipte gerçekleştirmeye fırsat bulamadığı her şeyi fazlasıyla gerçekleştirdi.

Erbakan hocamız bu gün sağ olsaydı Tayyip beyin yanında mı olurdu, yoksa CHP- HDP- PKK- İP- SAADET ittifakına mı  destek verirdi? 

Bütün mesele bu soruya biraz olsun vicdanının sesini dinleyerek cevap verebilmektedir.(!)

Eyyy Saadetçi arkadaş sağa sola hakaret edip saldıracağına kendi kendine sor bakalım; adına dirsek teması dediğiniz ve bal gibi şer ittifakı olan bu maskeli ittifak milli bir ittifak mıdır?