İnsan hayatında öyle zamanlar var ki kelimeler tükenir, sözcükler boğazımıza tıkanır, gözlerimizden akacak olan gözyaşlarımız içimize akar. Dişlerimizi sıkar, dudaklarımızı ısırır, yüreğimize düşen ateşi, Allah deyip serinletmeye çalışırız.
Beşiktaş'ta Kayseri'de evlatlarımız, aklını ruhunu, Milletini Devleti'ni, imanını irfanını satmış, hainler tarafından alçakça şehit ediliyor. Her olayla yüreklerimiz kabarıyor, içimizi korkunç bir acı, sonsuz bir intikam ateşi kaplıyor.
30 yıldır süregelen bu ihanet organizasyonunda, binlerce şehit, on binlerce gazi verdik. Her birimizin çevresinde bir şehit yakını, arkadaşlarımızdan bir Gazi var.
Yıllarca sustuk, bu hainlerin efendilerini bilmemize rağmen dişlerimizi sıktık, içimize düşen ateşe rağmen sabır dedik, ama artık yeter. Bu şer ittifakının durdurma bunların yaptıklarının bedelini ödetme,onlara bu yaptıklarının hesabını sorma zamanı geldi.Ülkemi; Bütün İslam coğrafyasını kan gölüne döndüren bu hain devletlerden, yaptıklarının bedelini ödetme zamanı geldi. fetö'nün arkasında bunlar, pkk ya,pyd ye silah para veren bunlar, sol terör örgütlerini besleyen bunlar, bütün bu hain örgütlere ülkelerinde kucak açan bunlar. Dost görünüp yüzümüze gülen, arkamızdan hançerleyen bunlar.
Avrupa Birliği'ne alacağız diye, yıllarca bizleri oyalayan bunlar, nato kisvesi adı altında Ülkemde darbe yapan bunlar.
Kim bunlar Almanya Belçika, Avusturya İngiltere Fransa, ABD İsrail haçlı ittifakı, Vatikan ve hepsinin efendisi siyonizm.Adeta Ülkemde ve sınır komşumuz olan coğrafyada 3. dünya savaşı yaşanıyor. Bütün bu şer cephesi Ortadoğu'ya çöreklenmiş, İslam dünyasını bölüm parçalayıp, yutma hevesiyle hareket ediyorlar.
Pakistan Afganistan Irak, Suriye Libya Mısır, Cezayir Sudan, tek suçu Müslüman olan ülkelerde oluk oluk kan akıyor,Bacılarımız tecavüze uğruyor,kundaktaki bebekler denizin soğuk suların da,molozların altında Cennet kokan minicik bedenleri yok olup gidiyor. 
Artık kısasa kısas, kana kan, cana can deme zamanı geldi, bu şer cephesi korkaktırlar, perdenin önünde kendileri çıkamaz her zaman için bizlerin içerisinde satılmış hainleri bulup, onların eliyle ihanetlerini gerçekleştirirler. Bizlerin şehirlerin de bombalar patlarken keyif yaparlar, kendi ülkelerinde patlayınca korkularından inlerine girerler. 
Artık can yakanların canlarını yakma zamanı. 
Artık bu ülkelerde yaşayan milyonlarca Müslümanın bu gidişe dur deme, sokaklara çıkıp Ümmetin şerefini, haysiyetini, yapılan katliamları bu iki yüzlülüklerini haykırma zamanı.Gün birliğimizi beraberliğimizi, bütün bu haçlı zihniyetine gösterme zamanı, gün Suriye'de El Bab da bu milletin bekası için Şehit, Gazi olan Ciğerpare lerimiz gibi, bulunduğumuz her yerde için adalet için, Allah için, Peygamber için, İslam için, ümmetin geleceği için Şehit olma Gazi olma zamanı.Gün içimizdeki hainleri deşifre etme, haçlı ittifakı ile işbirliği içerisinde olan hainlere bu Memleketi dar etme zamanı. 
Gün 80 milyon Vatan evladının geleceği için, hep beraber gür bir sesle haykırmak, bütün bu hainleri yok etme, toprağa gömme zamanı. 
Gün her gün ölmektense,top yekün ayağa kalkıp, Allah için Kur'an için, Ümmet için bu aziz Vatan, bu kadirşinas Millet için Şehit olma Gazi olma zamanı.
Gün bunların ürettiklerini, paralarını, mallarını kullanmama, ambargo uygulama zamanı. 
Gün bizlerin şehirlerini, ateşe kana boğan, bu devletlerin ülkelerinde şehirlerinde bu ateşlerin onları da yakması için Allaha dua etme zamanı. 
Gün çocuklarımızın geleceği için, ülkemin Irak Suriye Halep olmaması için, bu topraklarda kıyamete kadar yaşayabilmek için, Minarelerden Ezan, Gönlerde Ay Yıldızlı bayrağımızın dalgalanması için, bir olma beraber olma, millet olma Ümmet olma zamanı. 
Gün sağcısıyla,solcusuyla, Kürdüyle Lazıyla, Çerkeziyle Arabıyla, Sünnisiyle Alevisiyle,Romanıyla, ateistiyle, içinde insan sevgisi, kalbinde Vatan sevgisi olan insanların, ortak payda insan olma duygusuyla, bir olma beraber olma, zalimlere zulümlere,haçlılara siyonistlere emperyalistlere dur deme zamanı.
Haydi kalbinde merhamet duygusu taşıyan, yaratıcısısı Allah olan tüm insanlar, bütün zalimlere dur deme, zalimlerin zulümlerine, ihanetlerine vahşiliklerine, iki yüzüklerine dur deme, Onlara bedel ödetme zamanı. 
Ölürsek Şehidiz, kalırsak Gazi .
Vatan Sağolsun,
Bu yola baş koyanlar dan Allah razı olsun.
SELAM ve DUA ile