Yeni GAZETEM Spor Servisi dün günün adamı Yunus'un evine konuk oldu. Eşi Tuğçe ve minik oğlu Yekta ile ekibimizi karşılayan Yunus, "Çok değişik duygular yaşadım, gol attıktan sonra sevineyim mi, üzüleyim mi bilemedim" dedi.

İki sezondur Kırklarelispor formasını başarıyla giyen Balıkesirspor'un eski kaptanı Yunus, kırmızı beyazlı ekipten gidişiyle ilgili olarak "Ben bu konuyla ilgili hiç bir zaman konuşmadım, ama beni bu takımdan resmen kovanlar her fırsatta konuştular, ben yine de konuşmak istemiyorum, konuştuğum zaman kişilerle beraber Balıkesirspor'da yara alacak. Bu hayatta en son isteyeceğim bir şey ama Balıkesirspor kamuoyunun şunu da bilmesi gerekli diye düşünüyorum. Üçüncü ligde şampiyon olduktan sonra resmen kıyıma uğrayan ben ve benim gibi bir kaç futbolcu arkadaşlarımızın buradan nasıl gittiklerini iyi araştırsınlar. Bizim gitmemiz birilerinin ekmeğine yağ sürdü. Şu anda da Balıkesirspor içinde bazı sıkıntılar olabileceğini hissediyorum. Ben futbolcuyum o psikolojiyi çok iyi bilirim. Balıkesirspor sıkıntılı, bu saha içinde futbolcuların birbirlerine hitap şekilleri ve konuşmalarından belli oluyor" derken sözlerine şöyle devam etti: "Bu ligin en büyük şampiyonluk adayı tabii ki Balıkesirspor ve benim gönlümde Balıkesirspor'umuzun süper lige kadar çıkması var. Büyük Balıkesirspor taraftarına da bu yakışır. Bu arada Balıkesirspor taraftarlarının karşılaşma öncesi ve sonrası bana gösterdikleri yakın ilgi de çok anlamlıydı. Kendi memleketimde hala bu kadar çok seviliyor olmamı görmek bambaşka bir duygu."

Mutlu Aile Tablosu
Ayşebacı'daki evinde Yeni GAZETEM Spor Servisini konuk eden Yunus, eşi Tuğçe ve oğlu Yekta ile Kırklareli'nde de mutlu bir yuva oluşturduklarını belirtirken, "ama yine de memleketimizi çok özlüyoruz" diyor.

Yekta'da babasının izinde
Balıkesirspor'un unutulmaz kaptanları arasına giren Yunus İçuz, 1 yaşındaki oğlu Yekta içinde "futbol topunu görünce deli oluyor, fazla terlemesin diye bende sürekli diğer oyuncaklarıyla onu oyalamaya çalışıyorum ama nafile" diyor.

Balıkesirspor yenilince çok üzüldüm
Oğlunun kırmızı beyazlı kulüpten adeta kovulmasına bile ses çıkarmayan anne Sebile İçuz, "Biz Balıkesirliyiz tabii ki takımımızda Balıkesirspor. Beyim eve geldiğinde Balıkesirspor yenildi deyince içim cız etti. Golü oğlumun attığını öğrenince ise adeta şok oldum" dedi.

> Haber: Otağ FIRINCIOĞULLARI

Editör: Haber Merkezi