Altı Eylül Hastanesi sağlık sektöründe Balıkesir'de marka olma yolunda hızla ilerliyor. Mevcut doktor kadrosuna yenilerini ekleyen Altı Eylül Hastanesi, sağlık hizmeti alan hasta sayısındaki artışla da dikkat çekiyor.

Üroloji'de Op. Dr. Erdal Kalcı, Genel Cerrahi'de Op. Dr. M. Akif Sarıçiçek ve Op. Dr. Mustafa Gündüz, İç Hastalıkları'nda Dr. Yılmaz Atlı, Göz Hastalıkları'nda Op. Dr. Ahmet Yalçın, Ortopedi'de Op. Dr. Cüneyt Bozhan, Çocuk Hastalıkları'nda Dr. Bayram Kuratmer, Radyoloji'de Dr. Murat Ünlü, Anestezi'de Dr. Fatih Ugün, Mikrobiyoloji'de Dr. Eda Ünlü, Acil Hizmetlerde Dr. Türkan Dönmez ve Dr. Sezgin Gürçay'ın görev yaptığı Altı Eylül Hastanesi, Kardiyoloji, Kadın Doğum ve Nöroloji branşlarını da yeniledi. Altı Eylül, Kardiyoloji'de Dr. Sadık Sunay, Nöroloji'de Dr. Safiye Genç, Kulak Burun Boğaz'da (KBB) Op. Dr. Yücel Uçaryılmaz, Kadın Hastalıkları ve Doğum'da Op.Dr. Şükrü Alan'ı kadrosuna dahil etti.

Kurucu ortaklar Bio. Uzm. Nezihi Burdurlu ve Dr. Veysel Gökçe yönetimindeki Altı Eylül Hastanesi, Balıkesirliler'in tercih ettiği özel sağlık kuruluşları arasında öne çıkarken, yeni birimlerin de ileriki süreçte hizmete gireceği belirtildi.

Bu arada, Altı Eylül’ün Genel Cerrahi kadrosunda görev yapan Op. Dr. M. Akif Sarıçiçek, hastanenin başhekimliği görevini üstlendi. Kentin ünlü ve saygın hekimleri arasında yer alan Sarıçiçek,  Balıkesir Devlet Hastanesi'nin yönetimini de uzun yıllar başarıyla yürütmüştü..

Editör: Haber Merkezi