Balıkesir Şehir Hastanesi başta olmak üzere ilçelerdeki hekim açığının kapatılmasına öncülük eden, mevcut Devlet Hastanesi'nin yerine 400 yataklı yeni hastane binası yapılacağını açıklayan AK Parti Milletvekili Dr. Mustafa Canbey'den bir müjdeli haber daha geldi. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, "Hastaneye" dönüştürüldü."

BALIKESİR Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, hastaneye dönüştürüldü. Müjdeli haberi, Balıkesir'in sağlık alanındaki eksiklikleriyle yakından ilgilenen AK Parti Milletvekili Dr. Mustafa Canbey'den geldi.

Merkezin, hastaneye dönüştürülmesi yolundaki girişimlerinin olumlu sonuçlandığını müjdeleyen Canbey, "Artık ağız diş hastanemizde ameliyat ve yatarak diş tedavileri de yapılacak" dedi. 

HAYIRLI OLSUN

Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile ilgili olarak Dr. Canbey, şu bilgiyi paylaştı:

Balıkesir’de sağlık alanında güzel gelişmeler oluyor. Daha önce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne dönüşeceği müjdesini 17 Temmuz 2019’da vermiştik. Müjdeli haberi bugün sizinle paylaşıyoruz. Artık İlimiz merkezinde hizmet veren ağız diş sağlığı merkezi dün itibari ile Ağız Diş Hastanesine dönüştürüldü. Artık ağız diş hastanemizde ameliyat ve yatarak diş tedavileri de yapılacak.


Canbey, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür etti

TÜP BEBEK MERKEZİ 
İnşallah ilimizde Tüp Bebek Merkezi de olacak. Bununla ilgili girişimlerimiz ve çalışmalarımız sürüyor.

Sağlık Bakanımıza destekleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Konuyu yakından takip eden İl Sağlık Müdürümüze de teşekkür ediyoruz."

Editör: Haber Merkezi