Balıkesir Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz'ın geldiği günden bu yana üzerinde ısrarla durduğu projenin ilk kararı Sağlık Bakanlığı Tıpta Uzmanlık Kurulu Komisyonundan geçti.

Müjdeli haberi AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey  verdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Mustafa Canbey, ”Balıkesir Atatürk Şehir Hastanemiz, ikinci basamak statüden üçüncü basamak statüye yükselerek “Eğitim ve Araştırma” hastanesi oluyor.

Hastanemiz ‘Eğitim ve Araştırma’  statüsü kazandığında; çok sayıda akademik kadro açılarak alanında uzman hekimlerimiz vatandaşlarımıza hizmet verecek, birçok alanda tahlil yapılacak imkânlara kavuşulacak.

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden sonra 3. Basamak statüsünde bir eğitim araştırma hastanemiz daha olacak. Balıkesirimize hayırlı olsun” dedi.

MUTLU VEKİLDEN REİSE TEŞEKKÜR

Balıkesir'in dertleriyle dertlenen bir diğer vekili olan Mutlu Aydemir de müjdeli haberi "Balıkesir’imize Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Hayırlı Olsun." sözleriyle duyurdu.

Aydemir, yaptığı açıklamada; "‪Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tüm alanlarda olduğu gibi sağlık alanında da dev eserler ile atılım yapan Ülkemizde, 1100 yataklı Balıkesir’imizin en büyük sağlık tesisi Atatürk Şehir Hastanesi “Eğitim ve Araştırma” hastanesi oluyor.‬

‪Ak Parti hükümetleri ile başlatmış olduğumuz Sağlıkta Dönüşüm Programı ile sağlık sistemi içerisinde en üst ve ileri derecede sağlık hizmeti sunan 3. Basamak Eğitim ve Araştıma hastanesi statüsüne kavuşan Balıkesir Atatürk Eğitim ve Araştıma hastanemizin sağlık camiamıza şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor,

‪Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ’ya şükranlarımı sunuyorum.‬" ifadesini kullandı.

Editör: Haber Merkezi