Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, Tabip Odası'nın '14 Mart Tıp Bayramı' şerefine düzenlediği kokteylde en çok sevdikleri iki öğretim üyesini teşekkür belgeleriyle onurlandırdı.

Tabip Odası'nın Özel İdare İşhanı'ndaki lokalinde düzenlenen kokteyle Vali Ahmet Turhan, Sağlık İl Müdürü Dr. Mustafa Alp Akdoğan, sağlık çalışanları ve Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde öğrenim gören hekim adayları katıldı.

Üniversite öğrencilerinden oluşan müzik grubu davetlilere mini konser verdi. Fotoğraf kursunu başarıyla tamamlayan hekimlere belgeleri Vali Turhan, Sağlık Müdürü Akdoğan, Tabip Odası Başkanı Şahin Cılız tarafından verildi.

Balıkesir Tabip Odası, Tıp Fakültesi Öğrenci Komisyonu'nun yaptığı ankette 2013 yılı en çok sevilen hocası olarak belirlenen Klinik Bölümler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Topal ve Tıbbi Mikro Biyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gülhan Vardar'a teşekkür belgeleri Komisyon Temsilcisi 3. Sınıf Öğrencisi Damla Ağaçhanlı tarafından verildi. > Mustafa SÜTÇÜOĞLU

Editör: Haber Merkezi