Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi hekimleriyle memurları bugün, koronavirüs salgınıyla mücadelenin isimsiz kahramanı olan temizlik personelini duygulandıran bir jeste, örnek bir dayanışmaya imza attı.



ALARM HALİ


Pandemi Hastanesi ilan edildiği için il genelindeki tüm Covid-19 vakalarının getirildiği Atatürk Şehir Hastanesinde alarm hali sürüyor.



RİSK BÜYÜK
FEDAKÂRLIĞIN TARİFİ YOK


Yöneticisinden en alt kademedeki emekçilere kadar hemen her çalışanın fedakârca görev yaptığı hastanede bugün duygulandıran dayanışma örneği sergilendi.



İSİMSİZ KAHRAMANLAR UNUTULMADI


Doktorlar ile sağlık personeli, aralarında topladıkları parayı, hem kendilerinin, hem de hastaların steril bir ortamda bulunmalarını sağlayan temizlik görevlilerine pay etti.

Temizlik görevlilerine moral dopingi yaptı.


 

JESTE ALKIŞLA KARŞILIK


Koronavirüs salgınıyla mücadelenin isimsiz kahramanları, hekimlerin jestine hastane bahçesinde toplanarak alkışla karşılık verdi.

DAYANIŞMA ÖRNEĞİ


Atatürk Şehir Hastanesi Başhekimliği örnek davranışla ilgili açıklamasında;
"Hastanemizde iyi bir dayanışma örneği olarak başta hekimlerimiz olmak üzere sağlık personellerimiz aralarında birleşerek zorlu şartlarda görev yapan temizlik personellerimize yardım toplanmıştır. Temizlik personellerimiz bu davranışa teşekkürlerini toplu alkışla ifade etmişlerdir." ifadesini kullandı.

Editör: Haber Merkezi