Sağlık alanında gerçekleştirilen değişim ve dönüşüm öncesi Balıkesir'deki sağlık kuruluşlarında görev yapan yöneticiler ve sağlık personeli, Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen törende teşekkür plaketleri ile onurlandırıldı.
BALIKESİR'deki sağlık kuruluşlarında bugüne kadar görev yapan hekim ve sağlık personeli vefa örneği yaşadı. Sağlık Bakanlığı'nın yeni uygulamasıyla Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'ne getirilen Dr. Hasan Yılmaz, değişim öncesi görev yapan hekim ve sağlık personeline bundan önce yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Hastane'nin kafeterya bölümünde yapılan törene İl Sağlık Müdürü Mustafa Akdoğan, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Hülya Ertür katıldı.
Genel Sekreter Yılmaz, "Kurumlarımızda yıllardan bu yana hizmet veren yöneticilerimizin bazıları hizmet bayraklarını yeni arkadaşlarımıza devrettiler. Bu arkadaşlarımıza yaptıkları güzel hizmetleri nedeniyle kurumumuz adına müteşekkiriz. Bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluk diliyoruz" dedi.

Törende Hekimler Osman Uçmaz, Cengiz Güngör, Mehmet Çetin, Adil Boz, Mehmet Uğur Çatal, Yalçın Büker ve Balıkesir'deki sağlık kuruluşlarında çeşitli kademelerde yönetici olarak görev yapan Hanife Ören Öge, Ayşe Tahire, Sevim Eyüboğlu, Bahriye Keskin,Özgül Çoban, Arzu Gökçe Tunç ve Bircan Olçum teşekkür plaketlerini Yılmaz, Akdoğan ve Ertür'ün elinden aldı.
> HABER : Mustafa SÜTÇÜOĞLU

Editör: Haber Merkezi