ÜNEY Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, Güney Marmara’nın önemli termal merkezlerinden biri olan Sındırgı'da bir dizi inceleme ziyareti gerçekleştirdi. 

Belediye ait Emendere Termal Tesislerini ve Laguna Termal Tesislerini gezerek tesislerin kapasitesini ve imkanlarını yerinde inceleyen Genel Sekreter Mustafa Gündoğan, burada yetkililerden tesisler hakkında bilgi aldı.

Özellikle Sındırgı’da inşaatına başlanacak olan, Çaygören Barajı’nı cepheden gören Laguna Termal Tesisleri hakkında, KRD Grup Yetkilisi İbrahim Açıksöz’den bilgiler aldı.
İnşaatına önümüzdeki günlerde başlanacak Laguna Termal gibi tesislerin Sındırgı’ya gelecek büyük yatırımları tetikleyeceğini söyleyen Genel Sekreter Gündoğan, Sındırgı’nın bu termal varlığıyla çok kısa sürede Türkiye’de ve dünya’da önemli bir termal merkez haline geleceğini söyledi.
Sındırgı’da Belediye ve Kaymakamlığı ziyaret eden Genel Sekreter Gündoğan, Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul ve Kaymakam Hüseyin Çelik’e de nezaket ziyaretlerinde bulunarak Sındırgı hakkında görüş alışverişinde bulundu. 
Editör: Haber Merkezi