BALIKESİR Üniversitesi (BAÜN) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinin yatak kapasitesini arttırmak amacıyla hazırlanan ek bina projesi Cumhurbaşkanlığı onayını aldı.

Müjdeli haberi, rektörlüğe atandığı ilk günden bu yana üniversitenin ve yetersiz durumdaki fakülte hastanesinin gelişmesi için müthiş efor harcayan Prof. Dr. İlter Kuş  verdi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr İlter Kuş son gelişme ile ilgili yaptığı açıklamada şu bilgiyi paylaştı:

EK 100 YATAK MÜJDESİ
"T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığına sunduğumuz, bünyesinde ameliyathaneler ve yoğun bakım ünitesini de bulunduracak olan 100 yataklı hastane ek bina projemiz kabul edilmiş ve resmi gazetede yayınlanan 2021 yılı yatırım programında yer almıştır.

REİS ile BAKANA ŞÜKRAN
Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Sayın İbrahim Şenel'e, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya ve YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. M.A Yekta Saraç hocamıza şükranlarımı sunuyorum.

İKTİDAR VEKİLLERİNE TEŞEKKÜR
Destek ve katkılarından dolayı Balıkesir Milletvekillerimiz Sn. Adil Çelik'e, Sn. Belgin Gökçe Uygur'a, Sn. Yavuz Subaşı'na, Sn. Mustafa Canbey'e ve Sn. Mutlu Aydemir'e teşekkür ediyorum."

ÇOK KAFA YORDU, ÇABA GÖSTERDİ
Balıkesir Üniversitesi Hastanesi'nin gelişimi için göreve geldiği ilk andan itibaren kafa yorup büyük çaba gösteren rektör İlter Kuş, ayrıca, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığındaki ve Sağlık Bakanlığındaki bürokratlara süreç içerisindeki desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Editör: Haber Merkezi