Balıkesir’de yolları kapanan özellikle kırsal mahallelere 112 Acil Sağlık Ekipleri paletli ambulanslarla ulaşıyor. Ekipler son olarak kar yağışının etkili olduğu Susurluk'ta iki hastanın imdadına hızır gibi yetişti.

PALETLİ AMBULANSLAR YOĞUN KAR YAĞIŞINDA HIZIR GİBİ YETİŞİP CANA CAN KATIYOR

Balıkesir’de yolları kapanan özellikle kırsal mahallelere 112 Acil Sağlık Ekipleri paletli ambulanslarla ulaşıyor.Ekipler son olarak kar yağışının etkili olduğu Susurluk'ta iki hastanın imdadına hızır gibi yetişti.

Reşadiye Mahallesinde düşme sonucu yaralanan 83 yaşındaki hastaya ilk müdahale anında yapıldı. Hasta Susurluk Devlet Hastanesine nakledilerek tedavisi sağlandı.

Kar yığınlarını delip geçen paletli ambulanslar yine Reşadiye'de kalp rahatsızlığı geçiren bir hastaya kısa sürede ulaşarak can verdi. Hasta İlk müdahalesinden sonra Susurluk Devlet hastanesine teslim edildi.

AMBULANS SAYISI ARTTI

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin, yaptığı açıklamada, "Ekiplerimiz zorlu hava şartlarında her zamankinden daha yoğun, daha fedakarca çalışıyor. Ambulans sayımızı ve vakalara ulaşma hızımızı arttırdık. Ekiplerimizle birlikte 7/24 çağrılara kısa sürede ulaşarak hastalarımızın en yakın sağlık kuruluşuna sevki geŕçekleşiyor. Çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar diliyor, teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi