BALIKESİRLİ Ses Sanatçısı , TRT Müzik kanalında hazırlayıp sunduğu Aslı Hünel'le ’ın konuk olduğu  Alaturka Akşamlar, 2. Sakarya Mahallesi'nin çehresini değiştiren Karesi Parktan canlı yayınlandı.

İsmali Özkan, canlı yayın süresince Balıkesir'in adını ve değerlerini sık sık telaffuz ederek yine takdir topladı, hemşehrilerinden alkış alıp gönüllerini fethetti.

Yaklaşık 15 bin Balıkesirlinin doldurduğu Karesi Park'taki yayına havai fişek gösterisi ayrı bir renk kattı.



Karesi Park, ikinci kez muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı. Alaturka Akşamlar programının sezon finalinde; ünlü sanatçılar İsmail Özkan, Bülent Serttaş ve Aslı Hünel, Karesi Parkı adeta açık hava konser alanına dönüştüren binlerce vatandaşa müzik ziyafeti yaşattı.

Balıkesirli sanatçı İsmail Özkan'ın sunuculuğunu yaptığı, TRT Müzik ekranlarından canlı olarak yayınlanan Alaturka Akşamlar'ın sezon finali önceki akşam Karesi Belediyesi'nin vizyon projelerinden olan Karesi Park'ta yapıldı.

Ünlü sanatçılar Bülent Serttaş ve Aslı Hünel'in konuk olduğu programa Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ankara Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu da katıldı.

Konseri binlerce vatandaş büyük bir ilgi ve coşkuyla takip etti. Büyük bir alkış eşliğinde konserin yapılacağı alana gelen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ı vatandaşlar ilgi ve sevgiyle karşıladı. İsmail Özkan, Bülent Serttaş ve Aslı Hünel'in söylediği birbirinden güzel şarkılara hep birlikte eşlik eden binlerce vatandaş unutulmayacak bir akşam geçirdi.

"BİZ BU ŞEHRE, BU ŞEHRİN İNSANINA AŞIĞIZ"

Karesi Park'ta ikinci kez muhteşem bir konsere imza attıklarını söyleyen Başkan Yücel Yılmaz, "Muhteşem bir program oldu. Halkımızın ilgisi de oldukça yoğundu. Bir belediye başkanı olarak, yapmış olduğumuz bir bu parkta binlerce vatandaşımızı eğlenirken görmekten beni çok mutlu etti. Biz bu şehre, bu şehrin insanlarına aşığız. Onlara unutamayacakları bir akşam yaşattığınız, Karesi'mizi şenlendirdiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Konserin ardından Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ankara Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu sanatçılara plaket ve çiçek takdim etti.  

Editör: Haber Merkezi