Kanal D stüdyoları yepyeni bir yarışma programına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Daha önce Ben Bilmem Eşim Bilir adlı araba ödüllü yarışma programıyla izleyicinin büyük beğenisini kazanan İlker Ayrık,bu sefer farklı bir yarışmayla yine Kanal D'de olacak. Yarışmaya eşiniz, akrabanız veya arkadaşınızla katılabilirsiniz. İlker Ayrık'la 1-0 yarışması başvuru formu nasıl doldurulur? 

Sizde eğlenirken kazandıran yarışma İlker Ayrık'la 1-0'a katılmak için internet üzerinden başvuru formu doldurmalısınız. Programa başvuruda bulunmak için herhangi bir şart gerekmiyor. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak, Kanal D'nin internet sitesindeki İlker Ayrık'la 1-0 başvuru formuna ulaşabilirsiniz.


Kanal D'den yepyeni yarışma programı "İlker Ayrık'la 1-0" yakında başlıyor! Sunuculuğunu başarılı oyuncu İlker Ayrık'ın yaptığı "İlker Ayrık'la 1-0" eğlendirmeye ve kazandırmaya devam edecek!

Bu yarışmaya herkes katılabiliyor! Eşini, akrabanı, komşunu, manitanı, kankanı kimi buluyorsan tut kolundan getir! Hep beraber gülmeye, eğlenmeye ve kazanmaya devam! 

Başvurunuz incelenip onaylandığı takdirde, formda belirtmiş olduğunuz iletişim adreslerinden program ekibi size ulaşacaktır.

Editör: Haber Merkezi