Sene 1992 yer, Bilge Kral Aliye izzet Begoviç'in Memleketi Bosna. Alçak Sırplar Bosna'da katliamlar yapıyor, bugünkü gibi bütün Avrupa ve dünya bu olayları seyrediyordu.
O günlerde 26 yaşındaydım, ülkemin bütün şehirlerinde, milletimiz ayakta, insanlar her gün meydanlarda, Bosna'da savaşmak, şehit olmak için yüzlerce insan oralara gitmenin yollarını arar durumdaydı.

O günlerde arkadaşlarımız arasında bütün gündem Bosna'ydı.
Gazetelerde çıkan haberleri dikkatle takip ederdik, böyle sosyal medya diye bir imkanımız yoktu. Bizler o günler de Bosna'ya nasıl gidebiliriz,savaşıp nasıl şehit oluruzun yollarını arar durumdaydık.
Lakin kimimiz anasını, kimimiz babasını ikna edemediği için, oralara gidip savaşmak şehit ya da gazi olmak bizlere nasip olmadı. 

Eski zamanlarda insanlar şuurluydu, İmam fışkırırdı kalplerinden, samimiyet vardı, ihlas vardı. Bir Müslüman kardeşinin canı yandı mı, onun da canı yanardı.
Böyle varlık, lüks şatafat yoktu, en büyük varlığımız saf imanımız, en büyük mirasımız, elimizde ki kitaplarımız, dava şuuru ile yanan arkadaşlarımızdı.
Ne oldu biz Müslümanlara, bizler yani Ümmet, 1400 yıldır Kerbela'nın acısını, Peygamber torunları Hz. Hüseyin ve Hasan'ın vahşice Şehit edilmesinin travmasını yaşarken, birileri kendi dünyalarında Kerbela'nın suçlusu, Peygamberimizin gözümün nuru dediği torunlarının Şehit eden yezit bizlermişiz gibi, Suriye'de Halep'te Sudan'da Libya'da mezhepçilik adı altında Peygamber Torunlarının intikamını bizlerden almaya çalışıyor.
Yazıklar olsun sana İran, Müslüman katili bebek katili, eline Ümmetin kanı bulaşmış ülke. 
Yazıklar olsun size, cübbe giyip sarık takıp, sakal bırakan, kendilerini günahsız sayan, isimlerinin manası Allah'ın ayeti, işareti, alameti olan, Ayetullah unvanı taşıyan, sapık ahlaksız Müslüman katili İranlı molla kılıklı şeytanlar. 
Yazıklar olsun,Lübnan'da yıllarca gönülden desteklediğimiz, vücutlarına bir diken batsa yüreğimizin sızladığı, bu Müslüman coğrafyada ehli sünnet avına çıkan, verdikleri fetvalarla çoluk çocuk, kadın erkek, yaşlı demeden hunharca katleden adı Allah'ın Partisi anlamına gelen gerçekte hizbuşşeytan olan adının Hizbullah olduğunu beyan eden münafıklar.
Bakıyorum da meğerse bizler, her gördüğümüz sakallıyı Müslüman, elinde her Kur'an olanı evliya sanmışız, meğerse ne kadar aldatılmışız, aldanmışız.
Bir zamanlar bizler Afganistan'da Rus ayısı mücahitleri katlederken, ortalığı yıkan, savaşmak için Afganistan gitmenin yollarını arayanlardan dık.

Bir zamanlar bizler, Bosna'da Boşnaklar, Sırpların soykırımına uğrarken, her gün eylemler yapan Avrupa'yı,Dünyayı,Ülkemi ayağa kaldıran, şehit veya gazi olmak isteyen insanlardık. 
Bugünün bizleri artık, sosyete Müslümanlar olduk, artık biz Light Müslümanlar olduk, artık biz geçmişte eleştirdiğimiz insanlardan olduk, artık biz dışı Müslüman gözüken, içi ahlaksızlık kokan insanlardan olduk. Biz artık burjuva, biz artık ezilen değil ezenlerden olduk, biz artık mağdur değil, mağrur olduk. Bizim artık villalarımız köşklerimiz, ayağımızı yerden kesen, lüks arabalarımız var, bizim artık kaybedecek şeylerimiz çok. Biz günümüz Müslümanı, artık sınıf atladık. 
Yalan diyen var mı içinizde, tartıN bakalım nefsinizi, biz geçmiş insanlar gibi miyiz artık. Bıkmadık mı üzerimize sıçrayan şeytanın boyasıyla boyanmaktan,hala temizlenmek Allah'ın İslam'ın Kuran'ın boyasıyla boyanmak, arınma temizlenme tövbe etme zamanı gelmedi mi.Yok gelmedi diyorsanız, bugün Suriye'nin başına gelenlerin, yarın bizlerinde başına gelmesi yakın.
Hani sosyal medyada, paylaşımlarımız da, hani meydanlarda sokaklarda, Reis sana canımız feda diyoruz ya. Bugün Reis bizleri de, kendisi gibi imanlı şuurlu zannedip, topyekün SEFERBERLİK ilan etti. Bu ne demek biliyor musunuz, geçmiş zamanlardaki adı, İslam Kur'an ifadesiyle CİHAD.
Beyler Reis topyekün, bütün hainlere, bütün zalimlere, bütün katillere, İslam, Kuran, Peygamber düşmanlarına, bizleri Allah'la kandırmak isteyenlere karşı CİHAD ilan etti.
Yüce Allah (cc) Nisa Suresi 59 uncu ayetin de bizlere şöyle sesleniyor.
Bu ayetin mealini bizlerin kızdığı, eski CHP milletvekili Yaşar Nuri Öztürk'ten alıyorum.Nedeni CHP liler de anlasın,laikler de kavrasın diye,yoksa bu tercüme yanlış diye ortalığı yırtarlardı. Bakın o bile ayeti nasıl tercüme etmiş.

'' Ey iman sahipleri. Allah'a itaat edin Rasul'e ve sizin içinizden olan, sizin Seçtiğiniz Hüküm ve Yetki sahiplerine de itaat ediniz. Sonra bir şey de tartışmaya girdiniz mi, eğer Allah'a ve ahiret gününe inanıyorsanız, onu Allah'a ve Resulüne arz edin. Böyle yapmanız, hem daha hayırlı, hem de sonuç bakımından daha güzeldir.''
Bazılarımıza belki ağır gelecek.
Ben demiyorum Yüce Allah Kur'an'da söylüyor.
Bugün devletin başında Recep Tayyip ERDOĞAN var ve topyekün seferberlik yani CİHAD ilan etti.

Şimdi yandık uymak hepimize, namaz kılmak, oruç tutmak gibi FARZ.
Gerisini siz düşünün.

Selam ve dua ile