CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir'de iki gündür Ticaret Odası başta olmak üzere Balıkesir'de bazı meslek örgütlerini ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. 


Akın bugün de, İl Başkanlığındaki parti yöneticileriyle birlikte basın toplantısı düzenleyip güncel gelişmelerle ilgili görüşlerini paylaştı. 
Akın, Balıkesir büyükşehir belediye başkan adayı gösterileceğini ilişkin bir soru üzerine şunları söyledi: 


"Bizim partimiz bir örgüt partisidir, kimin aday olacağına ancak en başta örgütler karar verir. Örgütümüzün ve üyelerimizin ilk önce onların desteğini alan, onları kucaklayan kişi ve başkanlarımızın onay verdiği kişi bizim büyükşehir belediye başkan adayımız olacaktır. 
Örgütün desteğini alamayanın zaten vatandaşın hepsini kucaklaması kolay değil. 


Çalışıyorum ben, dersime de iyi çalışıyorum, hem vatandaşın da yanındayım. 3 senelik milletvekilliği görevimde de hep halkın içinde olmak istedim. Herkesin sorununa çare bulmak için mücadele ettim. 
Bu 3 senelik süreçte de hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadım. Hizmet etmek için mücadele ettim. Çünkü bize oy vermeyebilir, ama ihtiyacı bir sorunu vardır. Ahmet Akın'a her zaman ulaşabilir, bunu ispat ettim. 


Milletimizde de böyle bir algı oluştu, bu algı tabii benim dışımda oluşuyor, bu da benim için güzel bir şey. 
Diğerleri diyor ki 'Ahmet Akın, Balıkesir halkına en yakın. Ahmet Akın, size en yakın'. 
Son olarak da böyle diyenler merak etmesin, merak etmesin. Ahmet Akın, zafer yakın." 

Editör: Haber Merkezi