AK Parti Balıkesir Teşkilatı'nın bayramlaşma töreni, trafiğe kapatılan parti binası önündeki Atalar Caddesi üzerinde gerçekleşti. 
24 Haziran seçimleri öncesinde 20 ilçeyi harekete geçirerek İstanbul'un üç katı büyüklükteki Balıkesir'de sıkılmadık el, çalınmadık kapı bıraktınmayan AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Ramazan Bayramı'nın 1. günündeki bayramlaşma töreninde davaya gönül verenleri bir araya getirip ezberleri yine bozdu. 

SON KURŞUNU DA BALIKESİR ATACAK
Coşkulu kalabalığa hitaben kısa bir konuşma yapan Hasan Demiraslan, emperyalist güçlerin ülkemiz üzerine oynadığı oyunlara ve içerideki işbirlikçilerine dikkat çekti.
Demiraslan şöyle konuştu:

"Vatanı korumak için Ayvalık'ta ilk kurşunu atan Milli Mücadeleyi başlatan Balıkesirliler, bugün ülkemizi kaosu sürüklemek isteyenlere  son kurşunu 24 Haziran'da atacaklardır.
REİSE EN BÜYÜK HEDİYEYİ BALIKESİR VERECEK
İnanıyorum ki kadınlarımız her zamanki gibi hazır. Gençlerimiz hazır. Muhtarlarımız hazır. Balıkesir hazır. Tüm Ak Parti ailesi hazır. Yürekten inanıyorum ki, 24 Haziran'da Cumhurbaşkanımıza en büyük hediyeyi Balıkesir verecektir."

POYRAZLI'NIN MAZERETİ VAR
Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, miletvekilleri Sema Kırcı ile Ali Aydınlıoğlu yanında AK Partili Belediye Başkanlarıyla ilçe başkanlarının tam kadro hazır bulunduğu bayramlaşma milletvekilleri Mahmut Poyrazlı ile Kasım Bostan mazeretleri nedeniyle katılamadı. 
KAFAOĞLU ŞİİRLE BAŞLADI, SÖZ ALARAK BİTİRDİ

Müthiş dayanışma örneğinin sergilendiği ve coşkunun yaşandığı bayramlaşmada,  Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, miletkvekili adayları Adil Çelik, Belgin Uygur,  Adil Çelik, Yavuz Subaş, Mustafa Canbey, Pakize Mutlu Aydemir, Ömer Alan, Osman Bıldır, Zeynep Deniz, Encan Aydoğdu ve  mevcut milletvekilleri Sema Kırcı, Ali Aydınlıoğlu partilileri selamlama konuşması yaptı. 
Başkan Kafaoğlu'nun da şiirli ve heyecanlı konuşmasıyla kalabalığı coşturduğu bayramlaşma töreni adaylar ve teşkilat üyeleriyle ayrı ayrı aile fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.
Editör: Haber Merkezi