İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:
KAMPANYA BAŞLADI
Sayın Başbakanımla beraber İzmir ve İstanbul hariç 79 vilayeti dolaştık. Öyle günler oldu ki mesela ben İstanbul’da aynı anda 3 ilçeyi taradım. Üç ilçede kapalı salonda hem de dışarıda meydan mitingleri yaptık. Bizim kampanya başladı. Tabi biz şimdi manifestomuzu açıklayacağız.
MANİFESTO AÇIKLAYACAK
Ekibim çalışıyor. Değerlendirmemizi yapacağız. İnşallah normalde seçim beyannamesi olarak ifade edilen ama biz onu manifesto olarak kabul ediyoruz İstanbul Kongresi'ne yetiştirmeye çalışacağız. İstanbul Kongresi'nde açıklayacağız.
YOL HARİTASI BELLİ OLDU
YSK’nın takvimi açıklamasıyla birlikte hazırladığımız takvimi masaya yatıracağız. Kendi yol haritamızı uygulamaya koyacağız. Biz temayül yoklamasını yine yapmayı düşünüyoruz. Milletvekillerinin tespitiyle ilgili çalışmayı yürütmüş olacağız. Genişletilmiş il başkanları toplantısında yol haritamızı paylaşacağız.
MHP AYNEN BİZİM GİBİ ÇALIŞIYOR
Başarılı çalışmalar hamdolsun parlamentoya da yansımaya başladı. Parlamentodaki çalışmamızda da aynı kararlılıkla devam edecek. Ülkemizin ihtiyacı olan birlik beraberliği biz cumhur ittifakıyla ortaya koyduk. Herhangi bir bölünmeye parçalanmaya fırsat vermeyeceğiz. MHP aynen bizim gibi çalışmalarını yapıyorlar."
Editör: Haber Merkezi