Gençlik ve Spor Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, AK Parti Balıkesir teşkilatlarının gövde gösterisine dönüştürdüğü  İl Gençlik Kolları Olağan 5. Kongresine katılmak üzere geldiği Balıkesir'de, önemli mesajlar verdi.
"2019 seçimlerine az bir süre kaldı. Yerel yönetim seçimlerine 1 yıl kadar bir süre kaldı. Dolayısıyla çok işimiz var, çok çalışmamız lazım." diyerek partililerine seslenen
 Bak Afrin'de yedi düvele karşı savaşan Mehmetçiklerimize başarı diledi, "Allah onların ayağına taş değdirmesin. Ordumuzu muzaffer kılsın Rabbimiz." dileğiğinde bulundu.


Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Balıkesir programına Valiliği ziyaret ederek başladı.Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir hakkında bilgiler aktardığı Bakana, ziyaretinin anısına Yağcıbedir halısı hediye etti. 

Balıkesir programı kapsamında Valilik, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, AK Parti İl Başkanlığı ile Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden Bakan Bak, koştuğu yıllarda ülkemizi temsil ettiği uluslararası yarışmalarda elde ettiği derecelerle gurur kaynağımız olan ünlü maratoncu İsmail Akçay'ı da yanında ayırmadı.

Gençlik ve Spor Bakan  Dr. Osman Aşkın Bak, Balıkesir Avlu'da gerçekleşen Gençlik Kolları kongresinde, önümüzdeki yıl yapılacak seçimlere dikkat çekerek, gençlik kollarına çok büyük görev düştüğünü hatırlattı. 

GENÇLERE BAKAN NASİHATI
"Gençlik kolları bu teşkilatın dinamosu" diyen Bak, şöyle konuştu: 
"Bende gençlik kollarından geliyorum. Çok iyi bayrak asarım, çok iyi afiş dağıtırım, afiş asarım. Gece gündüz iyi çalışırım yani bu işleri iyi bilirim. Gençlerimize bazı sözlerimiz var. Öncelikle gençlerimiz ne iş yapıyorsanız yapın en iyisini yapın. En iyisini yapmak için çaba gösterin. Doktor, Mühendis ne işle uğraşıyorsanız en iyisini siz yapın. En iyisini bilin. Bir yabancı dil öğrenin. Kendinizi iyi yetiştirin. Kendinizin gelişmesi için kurslar semineler neyse bunlardan yararlanın. ve çevrenizdeki insanlarla çok iyi bir diyaloğa girin. Gençlerimize güveniyoruz."

GENÇLİK KOLLARINDAN USTALIĞA..
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çok güvendiği ve inandığı için gençlerin önünü açtığını anımsatan Bak, sözlerini şöyle sürdürdü:  
"Cumhurbaşkanımız bu sürecin hepsini yaşayarak geldi. Ben bunun şahidiyim. Gençlik Kolları Başkanlığından başlayarak İlçe başkanlığı, İl başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı. Bütün süreçleri adım adım geçerek geldi. 
Siyasette usta, usta. Birileri gibi manşetlerle, kasetlerle gelmedi. Milletle beraber geldi, çalışarak geldi. Siyasetin her noktasında çalışarak geldi. O yüzden bazıları diyor ki, 'işte biz şuyuz buyuz' ya çırağı bile olamazsınız. Usta çünkü, büyük usta." 

KATILIM YOĞUN OLDU
AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Olağan 5. Kongresi'ne Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Balıkesir Milletvekilleri Kasım Bostan, Ali Aydınlıoğlu,  Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş,  İl Başkanı Hasan Demiraslan, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ile ve çok sayıda partili katıldı. 

Bakan Bak, AK Parti Balıkesir İl Başkanlığına gelişinde başkan Hasan Demiraslan ve başkanlık divanı üyeleri tarafından karşılandı. 

Dr. Osman Aşkın Bak,Valilikten çıkışta AK Parti İl Teşkilatına yürüyerek giderken yol üzerindeki esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu. Bir lokantada kendisine ikram edilen dönerin tadına baktı.

Editör: Haber Merkezi