BALIKESİR'İN PATRONU DEĞİŞTİ!

Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, ev sahipliği yaptığı iftar yemeği öncesinde bir yanına 1. sıra adayı Adil Çelik'i, diğer yanına ise 3. sıra adayı Yavuz Subaşı'nı alarak kent sokaklarında yürüyüp adeta gövde gösterisi yaptı. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı'nın da eşlik ettiği ettiği ekibe, yol gazergahında karşılaştıkları vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 


Bu fotoğraf karesi, Zekai Kafaoğlu'nun milletvekili aday sıralamasının şekillenmesindeki etkisini gözler önüne serer gibiydi.
Bilindiği üzere, A. Edip Uğur'un istifası sonrası Kafaoğlu'nun Büyükşehir belediye başkanlığına getirilmesiyle birlikte Balıkesir'de dengeler değişmişti. 
24 Haziran milletvekili aday listeleri bu değişimi adeta belgeledi. 


LİSTE AÇIKLANDI, SOLUĞU BÜYÜKŞEHİRDE ALDI
Av. Adil Çelik, listenin açıklanmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi'ne giderek başkan Zekai Kafoğlu ile kucaklaştı.

GENEL MERKEZE TEŞEKKÜR

AK Parti Balıkesir Milletvekili aday listelerinin açıklanmasıyla birlikte Adil Çelik isminin liste başı olduğunu ve diğer isimlerin de teşkilatlardan geldiğini gören partililer, "işte bu kez tabanın istediği liste oldu" diyerek genel merkeze ve Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan'a teşekkür etti.


ADİL ÇELİK'E YOĞUN İLGİ
Büyükşehir Belediyesinin şehir meydanında kurduğu iftar sofrasına katılanlar arasında Ak Parti Balıkesir 1. sıra miletvekili adayı Adil Çelik de yer aldı. Çelik, iftar sofralarını tek tek dolaşarak vatandaşlarla selamlaştı. Çelik, partinin cefakar isimlerinden  Emine Aköz Bindaş'ın elini öptü.
Editör: Haber Merkezi