24 Haziran’da yapılacak seçimler için çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Adayları hafta sonunu ilçelerde saha çalışması yaparak geçirdiler.
CHP’li adaylar gittikleri bölgelerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşırken vatandaşlar Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapacaklarını belirttiler.
Milletvekili adaylarından Ahmet Akın çalışmalar kapsamında Balya ve Havran İlçelerini ziyaret ederken Akın buralarda yaptığı konuşmalarda tarımsal üretimde kullanılan tohum, gübre ve tarım ilacı gibi girdilerin vergilerini düşürerek, maliyetleri aşağıya çekeceklerini söyledi.
Adaylardan Fikret Şahin Sındırgı ve Balya, Ensar Aytekin ise Gömeç ve Karesi İlçelerinde çalışmalarını sürdürürlerken, İrfan Barış İvrindi ve Savaştepe, Seval Bozkurt  Dursunbey ve Susurluk İlçelerinde çalışmalarına devam etti. Ender Biçki de Marmara İlçesinde yaptığı konuşmada esnafın, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığında nefes alacağını söyledi.
Neşe Zengin Burhaniye ve Gönen’de vatandaşlarla iç içe olurken, Berrin Gençoğlu da Ayvalık ve Kepsut İlçelerinde seçmenlere vaatlerini anlattı, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı olması için oy istedi. Oğulcan Koçak ise seçim çalışmalarını Karesi ve Edremit İlçelerinde sürdürdü.

Editör: Haber Merkezi