AK Parti Balıkesir İl Teşkilatınca parti binası önünde düzenlenen bayramlaşma etkinliği miting havasında geçti. İl Başkanı Hasan Demiraslan'ın ev sahipliğindeki programa, vekillerle başkanlar tam kadro iştirak ederek samimi bir ortamda partililerle kucaklaştı. 


BÜYÜK KONGRE TEŞEKKÜRÜ
AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, miting havasında geçen bayramlaşma töreninde kalabalığa hitaben yaptığı konuşmasına, son seçimlerdeki başarı karşılığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın övgüsünü alan ve 6. Olağan Büyük Kongrede Balıkesir rüzgarı estiren teşkilat mensuplarına teşekkür ederek başladı.


BALIKESİR ŞAHA KALKACAK
Demiraslan'ın, "İnşallah bu birlik ve beraberlikle 24 Haziran'da ayağa kaldırdığımız Balıkesir'i, 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerinde şaha kaldıracağız" sözleri partililer tarafından uzun süre alkışlandı. 


ALACA MESCİT VURGUSU
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkenin yeni bir milli mücadele başlattığını anımsatan Hasan Demiraslan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Son yıllarda karşılaştığımız her saldırıyı, her darbe girişimini, her tuzağı bu sayede bertaraf ettik. 
Alaca Mescit'teki toplantılarla ülkenin bağımsızlık ateşinin ilk kıvılcımı çakan Balıkesirliler, bu mücadeleyi çok iyi bilirler. 


ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ
Bu toprağın insanları, vatanın bağımsızlığı söz konusu olduğunda 'ya istiklal ya şehadet' der. 
Allah'ın izniyle ülkemiz bunların hepsinden üstünden gelebilecek güce, imkana ve dirayete sahiptir. Yeter ki bizler birlik beraberliğimizi muhafaza edelim."


ADİL ÇELİK'TEN UĞUR'A GÖNDERME
Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile AK Partili 5 milletvekili de partilileri selamladıkları konuşmalarında birlik mesajı verdi. Vekillerden Adil Çelik, isim vermeden Edip Uğur'a göndermede bulundu. Bir önceki Kurban bayramında il başkanlığındaki tören sırasında yaşanan kırgınlıklara dikkat çekti, "çok şükür o günler geride kaldı" dedi. 


MİTİNG HAVASI VARDI
Davulların çalındığı bayramlaşma töreni, bir önceki bayramdaki gibi müthiş bir atmosferde, miting havasında geçti. 
"Balıkesir İçin Yapacak Daha Çok İşimiz Var" sloganıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının arka fonda yer aldığı sahneye dizilen Ak Parti'nin Balıkesirdeki kurmayları, partililer ve STK temsilcileriyle bayramlaştı. 


DEMİRASLAN'A BÜYÜK İLGİ
Partililer, İl Başkanı, Belediye Başkanları ve vekillerle  bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Törenin ev sahipliğini üstlenen İl Başkanı Hasan Demiraslan'a partililerin yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Bayramlaşma davetine icabet edenlerle tek tek tokalaşan Demiraslan, daha sonra körfez bölgesine giderek buradaki bayramlaşma törenlerinde partilileriyle kucaklaştı. 


VEKİLLER TAM KADRO
Bayramlaşmaya, milletvekilleri Yavuz Subaşı, Adil Çelik, Belgin Uygur, Pakize Mutlu Aydemir, Mustafa Canbey, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ile partililer yanında kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.


Vekiller, Balıkesir'deki programın ardından ilçelerdeki bayramlaşma etkinliklerine katılmak üzere yollara düştü. 

Editör: Haber Merkezi