Balıkesir'e gelişinde İl Başkanı Ekrem Başaran tarafından karşılanan Yavuz, Balıkesir'deki il ilçe teşkilatlarının seçim işlerinden sorumlularıyla görüşecek, bir dizi programlara katılacak.

Yavuz'un ziyaretini, il başkanı Ekrem Başaran, sosyal medya platformundan, "Bir dizi program gerçekleştirmek üzere şehrimize teşrif eden AK Parti Seçim İşleri Başkanımız Sn. Ali İhsan Yavuz, Seçim İşleri Başkan Yardımcımız Sn. Yusuf Başer ve Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanımız Havva Sibel Söylemez'i şehrimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz." ifadelerini içeren paylaşımıyda duyurdu.

2023-2053-2071 VİZYONU KONUŞULDU

AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare toplantısı Altıeylül Belediyesi Abdülhamit Han Gelişım Merkezi'nde gerçekleştirildi. 
Balıkesir Milletvekilleriyle AK Parti Belediye Başkanlarının da katıldığı toplantının açılışında konuşan il başkanı Ekrem Başaran, "2023 hedeflerlerimize, 2053 ve 2071 vizyonumuza uygun bir Türkiye için emin adımlarla yürüyor, teşkilatımızın tüm kademeleri ve milletimizle kucaklaşmaya devam ediyoruz." dedi.

Editör: Haber Merkezi