Ak Parti Balıkesir İl Teşkilatı Başkan Hasan Demiraslan ile birlikte her geçen gün yükselişine devam ediyor. 
Göreve geldiği günlerde 80. sırada bulunan Balıkesir İl Teşkilatı Av. Hasan Demiraslan ve ekibi ile birlikte dikkatleri üzerine çekecek şekilde hızla yükselmeye devam ediyor. Kısa sürelik yoğun çalışma programı çerçevesinde 80. sırada bulunan Balıkesir İl Teşkilatı bilindiği üzere büyük bir yükselişe geçerek 32. sıraya yükselmişti. Puanını da 87.82'ye çıkarmıştı.
Başkan Demiraslan ve ekibi "durmak yok, yola devam" prensibiyle çıktıları bu yolda azimle çalışmalarına devam ederek sıralamada zirveye aday illerden biri haline geldi. Yeni sıralamaya göre Balıkesir Teşkilatı puanını daha da yükselterek 32. sıradan 15. sıraya yükselme başarısı gösterdi.
Göreve geldiği günden bu yana her zaman il ve ilçe teşkilatlarının eşzamanlı hareket etmelerini ve disiplinden ödün vermemeleri gerektiğini sık sık dile getiren Hasan Demiraslan," Bu disiplinli ve koordineli çalışmaların, emeklerin mükafatını sıralamalarda almayı başardık. Hamdolsun göreve geldiğimiz günden çok daha iyi durumlara geldik.Bizim gayemiz milletimize hizmet etmek.Referandum sürecinde halkımızı en iyi şekilde bilgilendirebilmektir", şeklinde konuştu.
Öte yandan bu büyük yükselişin nedeni olarak Başkan Hasan Demiraslan'nın referandum süreci boyunca neredeyse her gün farklı ilçelerde yaptığı ziyaretler ve halka referandum sürecini anlatması büyük önem taşıyor.
Editör: Haber Merkezi