AK Parti'den Balıkesir Milletvekili seçilen Av. Adil Çelik, Av. Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey ve Av. Pakize Mutlu Aydemir mazbatalarını aldı.
İl Başkanı Hasan Demiraslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu yanında yüzlerce partilinin eşlik ettiği AK Parti'nin çiçeği burnundaki milletvekillerine mazbatalarını Balıkesir Adalet Sarayı'nda İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ünal İzgi takdim etti. 
VAKİT BALIKESİR VAKTİ 


Dört olan milletvekili sayısını 5'e yükselterek AK Parti'nin 24 Haziran zaferine katkıda bulunan teşkilatın başkanı Hasan Demiraslan,  Balıkesir'i güzel günlerin beklediğini söyledi. 
Vekillerin mazbata töreninde gazetecilere yaptığı açıklamada Demiraslan, "Dualarla çıktığımız bu kutlu yolda zafere ulaştıran Allah'a hamdolsun ki bize bu günleri gösterdi. Milletvekillerimiz mazbatalarını hayırlısıyla aldı.
Bundan sondan sonraki çalışmaları Balıkesir'e bu memlekete hizmet için olacaktır. Allah bu hayırlı hizmet yolculuğunda milletvekillerimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah Allah birlik beraberliğimiz daim eylesin. " değerlendirmesinde bulundu

AK Partili vekilleri, mazbatalarını aldıkları günü çektirdikleri bu fotoğraf karesiyle ölümsüzleştirdi.
 

Editör: Haber Merkezi