Ak Parti Merkez İlçe Danışma Meclisi toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Altıntaş Kardeşler Düğün Salonu'nda yapılan toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur, Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, İl Genel Meclisi Başkanı Ramazan Bahçavan, eski milletvekili İsmail Özgün, İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, Kadın Kolları Başkanı Mutlu Aydemir, İGM üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, belde belediye başkanları, mahalle ve köy temsilcileri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatının anlatıldığı kısa bir film sunuldu.

Divan Başkanlığı'nın Abdullah Altıntaş'ın yaptığı toplantıda ilk olarak söz alan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, partinin kuruluşu ve 10 yıllık icraatları hakkında bilgi verdi.

Şeker, Ak Parti'nin 2002 yılında Türkiye'nin en karışık olduğu bir dönemde yönetimi alarak, "Yeter karar milletindir" dediğini hatırlattı.

POYRAZLI: HEDEF, 20'DE 20

Ak Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı ise, konuşmasında partinin tüm teşkilatlarıyla yoğun bir tempoda çalıştıklarına değinerek, hedeflerinin yaklaşan yerel seçimler olduğuna işaret etti.

"Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz" diyen Poyrazlı, "Amacımız öncelikle önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerden başarı ile çıkmak. Bu seçimlerin bizim için ayrı bir önemi var. İlimiz 13 il ile birlikte büyükşehir oldu. Bunu halkımıza anlatmak için gayret göstereceğiz. Seçimde hedefimiz, büyükşehir ve 20 ilçe belediyesini almak. Balıkesir'de çok rahat bir şekilde bu hedefimize ulaşabiliriz. Buna tüm teşkilatlarımızla inanıyoruz. Bunun için bu topraklarda yaşayan insanlarımızın gönlüne girmek gerekiyor. İnşallah hep birlikte başarıya ulaşacağız" dedi.

BABUŞCU: YAPTIKLARIMIZLA YETİNMİYORUZ

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu ise yaptığı kısa konuşmada Ak Parti'nin güven ve istikrarın partisi olduğunu belirterek, kendilerinden başka partinin rakibi olmadığını söyledi.

Türkiye'nin önünde üç büyük seçimi olduğunu hatırlatan Babuşcu, "Bu nedenle artık her zamankinden daha çok bir olma ve birlik olma zamanıdır. Son 10 yıldır milletimiz için yaptıklarımıza bakıp yetinmiyoruz. Şimdiden önümüzdeki 10 yılı planlıyoruz. Gücümüzü ve gözümüzü büyük bir hedefe odakladık. Çünkü büyük millete büyük hedefler yakışır. Ak Parti 10 yıl önce krizlerle boğuşan Türkiye'yi uçurumun kenarından alıp, bir rekor kırdı. Türkiye, Ak Parti iktidarıyla hukukun hakim olduğu ve her vatandaşın hakkını arayabildiği bir ülke haline gelmiştir" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi