AK Parti'den Balıkesir 5. sıra adayı olan fakat seçilemeyen eski İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Mehmet Akif Okur, Seçim çalışmalarında kendisine destek olan teşkilata teşekkür etti. Toplantıya katılan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı ise Okur'un duygulu konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Okur, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında Meclis'e gitmek için verdiği mücadelede yanında yer alan il ve ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları yöneticileriyle bütün vatandaşlara minnet duyduğunu söyledi: "Biz davamıza inanan insanlarız. Elimizden geleni yaptık, nasip değilmiş. Bundan sonra da partimin başarısı için omuz omuza çalışmaya devam edeceğim. "

Parti genel merkezinin kendisine 5. sırada yer vermesiyle seçilmesinin oldukça zor hale geldiğini, buna rağmen gece gündüz çalıştığını anlatan Mehmet Akif Okur, "Balıkesir'de memuriyet hayatımın ardından Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Edip Uğur ile birlikte partimizin kuruluşunda yer aldım. İl yönetim kurulu üyesi, İGM üyesi ve başkanı olarak milletimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşadım. Milletimizin bana verdiği vekaleti Ankara'da temsil etme umuduyla yola çıktım. Tüm teşkilat mensupları ve halkımızn desteğiyle çalıştık, çabaladık, ter döktük ancak sonuçta milletimizin iradesinin tecellisiyle partimiz Balıkesir'den dört vekil çıkarabildi. " dedi.


Konuşmanın ardından AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Mutlu Aydemir, Okur'a bir buket çiçek takdim etti.

Editör: Haber Merkezi