Balıkesir İl Teşkilatı’nı ziyaret eden AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “AK Parti yerel seçimlerde sadece Balıkesir’de değil tüm Türkiye'de iddialı” dedi.
KANDEMİR, YÖNETİMLE TEK TEK TANIŞTI
AK Parti Teşkilatlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Balıkesir İl Teşkilatını ziyaret etti. İl Başkanı Hasan Demiraslan, Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Mutlu Aydemir ve İlçe Başkanları’nın karşıladığı Başkan Kandemir, teşkilatta öncelikle Gençlik Kolları ve Kadın Kollarıyla bir araya geldi. Balıkesir’in heyecanlı bir gençlik teşkilatı ve çok çalışkan kadın kollarına sahip olduğu için çok şanslı olduğunu ifade eden Başkan Kandemir, “Teşkilatların itici gücü sizlersiniz. Başarımızın daim olması için enerjiniz hiç bitmesin” diye konuştu. Marmara Bölge Koordinatörü Salih Çetinkaya, Bölge Koordinatörü MKYK Üyesi Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve Balıkesir Milletvekillerinin de katıldığı toplantıda İl Yönetimi ile bir araya gelen Başkan Kandemir, yöneticilerin hepsiyle tek tek tanıştı.
KANDEMİR: “BİRLİKTELİĞİMİZ EN ÜST SEVİYEDE TUTALIM”
Balıkesir’in yerel seçimlerde hem ilçelerde hem de Büyükşehir’de gümbür gümbür bir netice alacağına olan inancının tam olduğunu vurgulayan Başkan Kandemir, “Yerel seçimlerden Balıkesir’in büyük bir başarıyla çıkacağına olan inancım tam. Ak Parti önümüzdeki seçimlerde sadece Balıkesir’de değil tüm Türkiye'de iddialı" dedi. Başkan Kandemir, Balıkesir İl Teşkilatı İl Yönetimi ve İlçe Başkanları, Gençlik ve Kadın Kolları ile genç ve dinamik bir yapısı var, el birliği ile hem teşkilat yapımızı en üst seviyede tutacağız, hem de birlikte sokaktaki vatandaşlarımızın dertleri ile dertlenerek ülkemiz ve milletimiz için en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olacağız. Vatandaşlarımızla sürekli iletişim halinde olmalıyız” diye konuştu.
DEMİRASLAN’DAN BAŞARI SÖZÜ
Teşkilatlar adına Başkan Kandemir’e başarı sözü veren AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, “Başkanım bize olan inancınız için çok teşekkür ederim. 20 İlçe, 20 Belediye, Güçlü Büyükşehir, Gelişen Balıkesir’ hedefiyle teşkilatımızın tüm kademeleriyle birlikte çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz. Gerek Cumhurbaşkanımızın, gerek sizlerin güvenini boşa çıkarmayacağız. Balıkesir için daha yapacak çok işimiz var” dedi.
Teşkilat Başkanı Kandemir, Balıkesir ziyaretleri kapsamında İlçe Teşkilat Başkanlarıyla da bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.
Editör: Haber Merkezi