Romanlar Derneği Başkanı Abdullah Cıstır, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun yerine Roman meclis üyesi Cüneyt Barlin'i başkan olarak görmek istediklerini söyledi.

İzmir Romanlar Derneği Başkanı Abdullah Cıstır ise, Zekai Kafaoğlu'nun Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla boşalacak Altıeylül Belediye Başkanlığı koltuğu için AK Parti'li Roman meclis üyesi Cüneyt Barlin'i önerdi.

Ankara'da bir araya geldiği Zekai Kafaoğlu'na talebini bizzat ileten İzmir Romanlar Derneği Başkanı Abdullah Cıstır, Cüneyt Barlin (sağ başta) için Türkiye'deki roman derneklerini de harekete geçirdi.

Cıstır, şöyle dedi:
"Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Zekai Kafaoğlu'nun adaylığı söz konusu olduktan sonra Altıeylül Belediye Başkanı olarak da meclis üyemiz Cüneyt Barlin'i görmek isteriz.
Romanlar'dan özür dilediniz. Roman açılımı yaptınız. Stratejik eylem planı açıkladınız. Gelin altını doldurun. Altıeylül Belediye Başkanı Roman olsun.

Roman meclis üyemiz Cüneyt Barlin, tüm Balıkesir'de ve bölgede oldukça sevilen sayılan bir kişidir, Romanların da iyi bir temsilcisidir. Bu tarihi fırsatı gelin değerlendirin. Roman bir belediye başkanı da görmek istiyoruz.  Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı ille de Roman belediye başkanı olsun. Cüneyt Barlin olsun."
Editör: Haber Merkezi