Balıkesir'de oy kullanma işlemi öncesi ve sırasında her hangi bir olay yaşanmadığı, vatandaşların rahat ve huzurlu ortamda tercihlerini kullandıkları öğrenildi.
Bu arada, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı,  eşi Hanife Yazıcı ve çocukları ile birlikte İnebey Anadolu Lisesinde oy kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirdi.
Yazıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada; "Sabah 8'den bu yana ilimizde bize yansıyan olumsuz bir durum yok. Son derece sakin bir şekilde oy verme işlemlerimiz sürüyor. Tedbirlerimiz devam ediyor. Gösterdikleri duyarlılıktan ötürü tüm Balıkesirli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Sandıklar seçim kuruluna teslim edilinceye kadar arkadaşlarımız görevleri başında olacak. Görev alan tüm arkadaşlarımıza da kazasız belasız görevler diliyorum" değerlendirmesinde bulundu. 

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı,  eşi Hanife Yazıcı ve çocukları ile birlikte İnebey Anadolu Lisesinde oy kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, oyunu eşi Nurgül Uğur ile birlikte Paşa Alanı Mahallesindeki Çiğdem Batubey İlköğreti Okulu'nda kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirdi. 
Uğur, "Daha güçlü, daha müreffeh, daha istikrarlı bir Türkiye için oyumuzu kullandık" diyerek milletimizin vereceği karara saygı duyacaklarını dile getirdi.
Editör: Haber Merkezi