Balıkesir'de yıllarca çeşitli okullarda müdürlük yapan, son olarak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Muhsin Bostan, bir ay önce kalp krizi geçirdi. Ardından kaldırıldığı hastanede beyin embolisi nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Bostan, doktorların müdahalerine rağmen bu sabah yaşamını yitirdi. Eğitim camiasının sevilen isimleri arasındaki Bostan'ın vefatı, ailesi ve yakınları yanında eğitim dünyasını da yasa büründürdü.
Bostan için bugün ikindide Zağnospaşa Camisi'nde cenaze töreni düzenledi. 

Törene Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti Balıkesir milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu ve Mahmut Poyrazlı, AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklı, Başbakanlık Baş Müşaviri Nejat Kırcali, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çoker ve Bostan'ın yakınları ile sevenleri katıldı. Milletvekili Kasım Bostan, cezanede taziyeleri kabul etti. 

Kılınan namazın ardından tabutu bir süre omuzlarda taşınan Bostan'ın cenazesi, Çınarlıdere Mezarlığı'na götürülüp, toprağa verildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, milletvekili dostu Kasım Bostan'ın acısını paylaştı.

Cenaze törenine AK Partili belediye başkanlarının bir çoğu katılırken Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, can dostu olan Kasım Bostan'ın bir an olsun bile yalnız bırakmadı.
Editör: Haber Merkezi