BALIKESİR’de yerel parlamento olarak nitelenen İl Genel Meclisi başkanlığını muhalefet partilerinin de verdiği destekle iki dönem sürdüren Mehmet Akif Okur, milletvekili adayı olarak düştüğü yollarda partisinin diğer milletvekili adaylarını bile kıskandıracak sevgi seliylle karşılaşıyor.

İlin 18 ilçesi yanında tüm belde ve köylerine giden ve sorunları en iyi bilen isim olarak göze çarpan Okur, Paşaköy ve Ataköy’de mütevazi kişiliğiyle dikkatleri topladı.

Okur, değişik siyasi görüşteki yurttaşlara saygı duyduğunu, ancak onların sağduyularına güvendiğini dile getirirken, Balıkesirlilerin kendisine olan güvenini de boşa çıkartmayacağını söyledi.

“OKUR” SESLERİ

12 Haziran seçimleri öncesindeilçe, belde ve köy ziyaretlerini gece-gündüz demeden sürdüren AK Parti Milletvekili adayı M.Akif Okur, gittiği her yerde adeta “baştacı” yapılıyor.
 

İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker ile parti yöneticileriyle birlikte Paşaköy ve Ataköy köylerine çıkarma yapan Okur, vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı.

Herkesin farklı siyasi görüşe sahip olabileceğine değinen Okur, hizmetlerin artarak devam etmesi ve ülkedeki istikrar ortamının sürmesi noktasında vatandaşların sağduyusuna güvendiğinin altını çizdi.


AK PARTİ’NİN ALTERNATİFİ YOK

Seçim çalışmaları sırasındaki mesajlarında yapılan anketlerde AK Parti’nin oy oranının yüzde 50 bandında bulunduğunu hatırtalan Okur, şunları kaydetti:

“Her birimiz değişik partilere mensup olmamıza rağmen, AK Parti iktidara gelecekse, iki öyle gözüküyor. Başka alternatifi de görünmüyor. O halde iktidara destek vermek iktidarı belirleyecek milletvekillerine güç vermek, Balıkesir'den daha güçlü iktidarı temsil edecek milletvekilini göndermekle ilimize, ilçemize, beldemize hizmet imkanını ortaya koymuş oluruz. "


“İÇİNİZDEN BİRİYİM”

Ak Parti 5. sırada adayı M. Akif Okur, böyle diyerek seslendiği vatandaşlara yapılan hizmetleri hatırlattı. Okur, “Bundan sonrada hizmetleri ilçemize beldemize getirmek adına her zaman içinizde yer alan bir kardeşinizin bir yakınınızın milletvekili adayı olması sebebiyle bu seçimlerde sizlerden destek bekliyorum. Sizlerin destekleri ve güçleriyle inşallah yine bu iktidar görevini ve sizlere hizmeti devam ettirecektir. Bu kardeşinizi de Ankara'ya gönderirseniz önceliğimiz kendi memleketimiz olacaktır.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi