AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Canbey, İvrindi ve Balya’da vatandaşlarla bir araya geldi, esnaf ziyaretlerinde bulundu. 
1 Kasım seçimleri kapsamında başlattığı çalışmalarını sürdüren ve ilimizdeki her noktaya ulaşmayı hedefleyen Mustafa Canbey'e, doğum yeri olan İvrindi'de bir başka ilgi gösterildi. 
Balya ilçesinde vatandaşların yoğun iligisiyle karşılanan "Balıkesir'in Canbeyi", özellikle gençlerle kurduğu diyaloğla dikkat çekti.
"Herkese ulaşmaya çalışıyorum. Vatandaşlarımızın özellikle de gençlerimizin taleplerini not aldık. Gereken yerlere ulaştırdık. Gördüğüm heyecanlarıyla bizlere güç veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuşan Canbey, 1 Kasım seçimlerinden AK Parti'nin Balıkesir'de tarihi bir başarıya imza atacağına inandığını sözlerine ekledi.

BALIKESİRLİ ONU ÇOK SEVDİ - Gittiği her yerde 7'den 77'ye herkesle sıcak bir diyaloğ kuran Mustafa Canbey, gösterilen ilgi karşısında zaman zaman duygulanırken AK Parti adına gururlandı.

BU İKİLİYE DİKKAT! - AK Parti Balıkesir Milletvekili aday sıralamasının 4 ve 5'nci sırasında yer alan Kasım Bostan ile Mustafa Canbey, kendilerine iletilen konulara bugünden çözüm üretmeleri karşısında şimdiden halkın vekili oldu.
Editör: Haber Merkezi