Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçaroğlu, geçtiğimiz Cuma günü Balıkesir’e gelerek bir dizi program gerçekleştirdi. Gala Yaşam Merkezi’nde iş dünyası, STK ve muhtarlarla bir araya gelen Kılıçdaroğlu katılımcıların sorularını dinledi ve sorunlara çözüm önerilerini sıraladı. Kılıçdaroğlu daha sonra ise Kuva-yi Milliye Meydanı’nda düzenlenen ve yoğun bir katılımla gerçekleştirilen iftar programında Balıkesirlilerle buluştu.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun Balıkesir’den memnun bir şekilde ayrıldığını dile getiren CHP İl Başkanı Serkan Sarı, Kılıdarçoğlu’nun çalışmalardan dolayı kendisinin şahsında tüm partililere teşekkür ettiğini söyledi.

Başkan Sarı sözlerini şöyle sürdürdü: “Yoğun bir programla çalışmalarına devam eden Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Manisa’daki programının ardından Balıkesir’de iş dünyası, STK ve muhtarların yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda katılımcıların sorularına ve ilgisine çok memnun kaldı. Devamında halkın iftar sofrasında vatandaşlarla beraber iftar yapan Genel Başkanımız, yapmış olduğu konuşmada il yöneticilerine programdan dolayı teşekkürlerini iletti.”

GENEL BAŞKANIMIZ İLGİDEN MEMNUN”

Balıkesir’de vatandaşların CHP’ye yoğun bir ilgisini olduğunu ve bu ilginin Kılıçdaroğlu’nu mutlu ettiğini aktaran Sarı; “Balıkesir’deki çalışmaların çok başarılı gidiyor olması, halkın CHP’ye olan ilgisinin yoğun olması Genel Başkanımızı fazlasıyla memnun etti. Balıkesir’de CHP’li vekil sayısının artacağını ve CHP’nin birinci parti olarak çıkacağına inancını dile getirdi” dedi.

Editör: Haber Merkezi