Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un istifası sonrası 3 Kasım Cuma günü Öğretmenevi'nde gerçekleşen temayül yoklamasının ardından AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı, bugün Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluştu.

Genel Merkezdeki toplantıda, temayülde adları öne çıkan üç isim arasından Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun  AK Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesi kararı çıktı.

ERDOĞAN'DAN BALIKESİR HEYETİNE ÇOK ÇARPICI SÖZLER

AK Parti Genel Merkezi'nde kabul ettiği Balıkesir heyetine, "Zekai Kafaoğlu'na sahip çıkın" talimatı veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gurur, kibir istemiyorum. Gurur ve kibir Allah'a mahsustur" şeklinde ifade kullanması dikkat çekti.  

AYNI KELİMEYİ ÜÇ KEZ TEKRAR ETTİ
Balıkesir'de yaşanan gelişmelerden haberdar olduğu her ifadesinden belli olan Erdoğan'ın, milletvekilleri, belediye başkanları ve belediye meclis üyelerine yaptığı kısa konuşmada "TEVAZU" kelimesini üç kez tekrarlaması da bugünkü buluşmanın bir başka detayı olarak kayıtlara geçti.

Büyükşehir Belediye Başkan adayının açıklandığı toplantıda Balıkesir Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu, Kasım Bostan, Mahmut Poyrazlı ve Sema Kırcı da hazır bulundu.
Editör: Haber Merkezi