AK Parti Balıkesir il teşkilatının, Gala Aktivite ve Yaşam Merkezi'ndeki İl Danışma Meclisi Toplantısı ve Toplu Katılım Töreni, gövde gösterisine dönüştü. Üç belde belediye başkanının da aralarında bulunduğu il genel meclisi, belediye meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, köy ve mahalle muhtarlarının da aralarında bulunduğu bin 500 kişi AK Parti saflarına katıldı. 
Balıkesir siyaset sahnesinin önde gelen isimleri Recep Adın, Nadir Karaağaç, Haluk Kapçak, esik belediye başkanı Sami Gökdeniz, DP eski il başkanı Mesut Akbıyık, Fazilet, Saadet ve Has Parti'de il başkanlıkları görevinde bulunan Yücel Özek de AK Parti'ye katılan isimler arasında yer aldı. Bu isimleri rozetleri, AK Parti genel başkan yardımcıları Edip Uğur ve Süleyman Soylu ile milletvekilleri tarafından takıldı. 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, ''AK Parti iktidarının demir yumruğu, bir asırdır devam eden vesayetçi yapıyı darmadağın etmiş ve tarihe gömmüştür'' dedi.
Uğur, bu tür toplantılarla, birlik beraberlik içinde güç topladıklarını ve çalışmalara devam ettiklerini söyledi.
AK Parti olarak olarak kimsesizlerin kimi, sessiz yığınların sesi olarak yola çıktıklarını ifade eden Uğur, 10 yılı iktidarda tamamladıklarını hatırlattı.
Uğur, bu 10 yıllık süre içinde üç genel seçim geçirdiklerini anımsatarak, AK Parti'nin milletin desteğiyle her seçimde oyunu artırarak bugünlere geldiğini anlattı.
AK Parti'nin çiçeği burnunda genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu ise, yaklaşık 1 saat süren konuşması partililer tarafından sık sık alkışlarla kesildi. 


BALIKESİR'İN MHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANIO İSMAİL OK'UN KAYINBİRADEKİ DE AK PARTİ SAFLARINA KATILDI.

İl Başkanı Mahmut Poyrazlı'nın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı ve katılım törenine, milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu, Cemal Öztaylan, Tülay Babuşçu, Bursa Milletvekili ve Balıkesir İl Koordinatörü İsmet Su yanında çok sayıda partili katıldı. Salonun hınca hınç olduğu ve müthiş bir coşkunun yaşandığı toplantıda, konuşmaların ardından, AK Parti'ye katılan yaklaşık bin 500 kişiden 300'üne rozet takıldı. Balıkesir'deki iki DP ve bir CHP'li belde belediye başkanı AK Parti'li oldu.







Editör: Haber Merkezi