Altıeylül, Karesi, Bigadiç, Havran, Dursunbey, Marmara Adası. İvrindi ve Kepsut belediye başkanları da 2’şer maaşla "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" seferberliğine ortak oldu. Muhalefetteki belediyelerden ise ses çıkmadı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz bize yeteriz Türkiyem" sloganıyla milli dayanışma kampanyasını başlattı. Erdoğan ve bakanların da maaşlarını bağışlayarak katıldığı kampanyaya Balıkesir'deki belediye başkanlarıyla sivil toplum kuruluşları da destek verdi. 

Kampanyaya Balıkesir'den ilk katılan isim Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz oldu. “Haydi Balıkesir, haydi Türkiye. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma kampanyasına ben de 6 maaşımı bağışlayarak katılıyorum” paylaşımıyla kampanyaya katıldı.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz  ve Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ikişer maaşlarıyla seferberliğe destek veren isimler arasına adını yazdırdı.

VEKİLLERDEN 1'ER MAAŞ

Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, Belgin Uygur, Mutlu Aydemir, Mustafa Canbey ve Yavuz Subaşı kampanyaya 1'er maaşlarıyla katıldı.

SEFERBERLİĞİ BAUN REKTÖRÜ BİR MAAŞIYLA KATILDI

Balıkesir Üniversitesi Prof.Dr. İlter Kuş, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” milli dayanışma kampanyasına ben de bir aylık maaşımla katılıyorum. Biz bize yeteriz Türkiyem. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin.” mesajıyla kampanyaya destek verdi.

Editör: Haber Merkezi