Altıeylül İlçe Başkanlığı’nda teşkilat ile buluşarak durum ve gündem değerlendirmesi yapan Canbey, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve İlçe Başkanı Ömer Munis ile birlikte Hacı Hüseyin Camii’nde düzenlenen aşure ve pilav hayrına katıldı.

Canbey’in, Altıeylül’ün kırsal mahallelerinden Ovabayındır ve Yenice ziyaretinde vatandaşların talepleri ile anında ilgilenerek ilgili yerlere telefonlar açıp çözüm üretme gayreti takdir topladı. Vatandaşlar ile sohbetinde “Biz bu milletin dertlisi, Balıkesir’in sevdalısıyız. Bu şehre en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.” diyen Canbey, tüm hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına çözüm bulmaya gayret edeceğiz diye ekledi.

Şehitlerimizin Ailelerini Ziyaret Etti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis ve beraberindeki teşkilat mensupları, 94 yılında Van Gürpınar’da şehit düşen kahraman askerimiz Süleyman Ordu’nun ve 15 Temmuz darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekat Dairesi’nde şehit düşen kahraman polisimiz Turgut Solak’ın ailelerini ziyaret etti.



Canbey Ziyaretlerinde
Derneklere Önem Veriyor


Milletvekili Canbey, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis Türkiye Sakatlar Derneği Balıkesir Şubesini ziyaret ederek şube başkanı Zeki Uslu ve yönetimi ile bir araya geldi. Dernekte konuşan Canbey, engelli kardeşlerimizin toplumsal hayata katılımı için mücadele eden ve özveri ile çalışarak tüm engelli vatandaşlarımıza destekleyen STKlara AK Parti kadroları olarak tüm desteği gösterdiklerini ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dile getirdiği gibi daima engelli vatandaşlarımızın yanında olduklarını dile getirdi.

Karesi Belediyesi Yeni Araçları Tanıttı

Karesi Belediyesi’nin temin ederek vatandaşlarımızın hizmetine sunduğu 23 yeni aracın tanıtım programında konuşan Canbey, AK Parti Belediyeciliğin her yerde olduğu gibi Karesi’de de farkını ortaya koyduğunun altını çizerek, “Belediye Başkanımız Dinçer Orkan ve ekibinin özverili çalışmalarıyla Karesi’mize kazandırdığı yeni projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. AK Parti milletvekilleri olarak her daim belediyelerimizin yanında çalışıyor ve hem Balıkesir’de hem Ankara’da mesai harcıyoruz. Milletimizin hizmetine sunulan ve belediyemizin envanterinde kullanılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulan 23 yeni araç tüm Karesi’ye hayırlı olsun. Yaparsa AK Parti yapar diyerek çıktığımız bu yolda gece gündüz milletimiz için çalışıyor ve şehrimize hizmet ediyoruz. Bu tanıtıma vesile olan araçların ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta Karesi Belediye Başkanımız Dinçer Orkan ve mesaisini hemşehrilerimiz için harcayan belediye personellerimize teşekkür ediyor, araçların Karesi’mize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi