Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Burhan Erdayı Sevgi Evleri'nde kalan ve okullarında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi. 
Burhan Erdayı Sevgi Evleri'nde kalan bir grup öğrenci Başkan Ok'u makamında ziyaret etti. Yurt Müdürü Mesut Özer ve öğretmenler eşliğinde gerçekleşen ziyarette Başkan Ok, konuk öğrencileri makamında görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

Başkan Ok, daha önce Sevgi Evleri'ne yaptığı ziyarette, takdir ve teşekkür belgesi alarak başarılı olan öğrencilere ödül vereceğini söylediğini belirterek, "Yetiştirme yurdunda kalan sizlerin elde ettiği bu başarı, bizleri de ziyadesiyle memnun etti. Daha önce size, başarılı olmanız halinde birer ödül vereceğimizin sözünü vermiştik. Biz de şimdi bu sözümüzü yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Balıkesir Belediyesi olarak her zaman arkanızdayız. Sizlerin eğitim yaşamınızda başarılı olmanız ve sonunda da iş yaşamına atılarak aynı başarıları orada da göstermeniz yegane temennimizdir. Başarılarınızda payı olan öğretmenleriniz başta olmak üzere sizleri kutluyor, bu başarılarınızın hayat boyu artarak devamını diliyorum." dedi. 

Belediye Başkanı İsmail Ok, daha sonra başarılı olan öğrencilere tebrik ederek birer fotoğraf makinesi hediye etti.
Editör: Haber Merkezi