BİGADİÇ Belediye Başkanı Göksel, adaylık başvurusunda bulunarak yeni dönem içinde başkanlığa talip oldu. 
2009 yılında AK Parti Belediye başkan adaylığı için müracaat ederek kazandığını söyleyen Göksel, "O günden buyana kimsenin boynunu eğmedik. Bigadiç belediyesi olarak ilçeye büyük ve güzel hizmetler sunmaya çalıştık. 2009 yılından bugüne kadar Bigadiç'e hizmette zaman boşa geçmedi " diye konuştu. 
" En büyük başkan bizim Göksel başkan"  sloganları işleğinde aday adaylığı formunu İl Sekreteri M. Akif Okur'a teslim eden Bigadiç Belediye Başkanı Göksel,  bugüne kadar gerçekleştirdiği icraatlarla Bigadiç'i fark ettirdiklerini kaydetti.
Bigadiç'te yaptıkları hizmetlerden örnekler aktaran Göksel, şönleri söyledi:
 "Biz 2009 yılından bugüne Bigadiç'i fark ettirdik, ettirmeye de devam edeceğiz. İlçemize sunulan bu hizmetler, açılan her tesis vatandaşlarımızın bize güvenle bakmasını sağladı. Çok çalıştık. Kimseye partizanca davranmadık. Bigadiç'de oturan hiçbir vatandaşımıza (Ben parasızlıktan tedavi olamadı) dedirtmedik. Halkın parasını halka harcıyoruz. Herkes takdir ediyor. Bu konuda sevgili Bigadiçlilere teşekkür ediyorum" 

Bigadiç Belediye Başkan ı Göksel,  Bigadiç'te gerçekleştirdiği hizmetlere büyük katkı sunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Ahmet Edip Uğura, Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu, Cemal Öztaylan, Tülay Babuşçu ve  il Başkanım Mahmut Poyrazlı'ya teşekkür etti. 
Editör: Haber Merkezi