AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Mutlu Aydemir, Pazar günü yapılan 24. dönem milletvekilliği genel seçim sonuçlarında gerek Türkiye genelinde gerekse Balıkesir'de yaşanan yüksek oranlı artışın halkın gösterdiği vefa olduğunu söyledi. Aydemir, "Halkımızın göstermiş olduğu bu vefalı davranış bizi gururlandırdı ve onurlandırdı " dedi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aydemir, yaptığı yazılı açıklamada Balıkesir il genelinde partisinin aldığı oyların Türkiye genelinde gerçekleşen oy patlamasıyla doğru orantılı olduğunu kaydetti.

"AK Parti'nin olgun, mütevazı ve değerli seçmenleri Balıkesir'de de gönülden destekleriyle partimizi güçlendirmiş ve onurlandırmıştır. " diyen Aydemir, "Değerli Balıkesir halkı da tavrını istikrardan yana koyarak, 'İstikrar sürsün Balıkesir büyüsün' demiştir. Bu teveccühlerinden dolayı ilçeleriyle, beldeleriyle, köyleriyle, mahalleleriyle tüm Balıkesir halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca, tüm Seçim sürecinde canla başla çalışan, evini ailesi bırakıp gece gündüz demeden fedakârca koşturan başta milletvekili adaylarımız olmak üzere, il yönetiminde, il kadın kollarında ve gönüllü olarak aramıza katılan bize destek veren tüm AK kadınlara teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. " dedi.

Seçim sonuçlarında gerek Türkiye genelinde gerekse Balıkesir'de yaşanan yüksek oranlı artışın halkın gösterdiği vefa olduğunu vurgulayan Aydemir, "Halkımızın göstermiş olduğu bu vefalı davranış bizi gururlandırdı ve onurlandırdı. Halkımız bir kez daha 'Durmak yok hizmete devam' dedi " ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi