AK  Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Balıkesir Devlet Hastanesi'nin bazı bölümlerinin yıkılarak yerine yapılacak yeni hastane binası hakkında açıklamalarda bulunan CHP Balıkesir Milletvekili Dr. Fikret Şahin'e cevap verdi: "Balıkesir "Devlet Hastanesi en güzel şekilde, zamanında yapılıp bitirilecek. Bozgunculuk yaparak bir yere varamazsınız." 


Doktor vekilin bu açıklamalarına AK Parti'den çok çarpıcı cevap geldi.

MİLLETİMİZ HER ŞEYİN FARKINDA

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi içinde aynı ifadeleri kullandıklarının altını çizen Başkan Başaran, “Görüyoruz ki kafaları yavaş yavaş basmaya başlamış. Ödenek yok, Hastane yapılmayacak, müteahhide verdiler, konut yapacaklar iddiasından, Hastane olur ama ancak su basmanını yaparsınıza geldiler.

Bu da bir aşama. Haklılar. Bugüne kadar sağlık ocağı dahi yapmayı beceremeyenler, ancak günü kurtarmak için sadece konuşurlar.

Biz; yaparız dediğimiz zaman yapar, bitirir, milletimizin hizmetine sunarız.

Bunların derdi, yapılanları gördükçe nasıl iftira atarız, yapılmasını nasıl engelleriz olmuş.

Ak Parti 19 yıldır, hayal edilmeyeni hayal edip yaptı. Milletimiz her şeyin farkında. Dünyanın hala öküzün boynuzunda döndüğünü sananlar, varsın öyle düşünmeye devam etsinler.

Yalanla, inkarla, iftira ile bu işler yürümez. Hala bunu anlamamışlar, bir gün inşallah anlarlar” dedi.

BOZGUNCULUK YAPARAK
BİR YERE VARAMAZSINIZ.

Milletin gözünün içine baka baka yalan üzerine siyaset yaptıklarını ifade eden Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, açıklamasına şöyle devam etti: 

“Şehir hastanelerimizi de inkar etmiştiniz. Milletin gözünün içine baka baka, “ihtiyaç yok, yandaşlarını zengin etmek için yapıyorlar” diye yalan söyleyip iftira atmaya çalışmıştınız. Şimdi yine aynı yalanı söyleyip; “Biz karşı çıkmamıştık ki zaten” deyip çark etme yolunu seçtiniz. Şimdi geldiniz mi gerçek ve doğrunun olduğu yere.

Sayın Şahin, doğru ve gerçeği balçıkla sıvayamazsınız. Biz hastanelerimizi yaptık, yine yaparız, yapacağız da. Siz de hasedinizden çatlayacaksınız. Biz iyi niyetliyiz, samimiyiz. Milletimiz için çalışıyoruz, çalışacağız. Siz de her zamanki gibi sadece engel olmak, yapılan hizmetlerin önüne taş koymak ve milletin faydasına olan her şeye karşı durmak geleneğini sürdüreceksiniz.

Şunu bilin ki; bozgunculuk yaparak bir yere varamazsınız. Balıkesir Devlet Hastanesi en güzel şekilde, zamanında yapılıp bitirilecek.

Milletimize, hizmet etmeye devam edecek. Çünkü Balıkesir; her daim en güzelini, en iyisini hak ediyor.

Milletimiz merak etmesin, bugüne kadar ne dediysek yaptık. Bundan sonra da; 19 yıldır olduğu gibi, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hizmet üretmeye devam edeceğiz. Durmak yok yola devam. ”

Editör: Haber Merkezi