BAŞBAKAN Binali Yıldırım'ın İzmir'in Kınık ve Bergama ilçelerindeki programına Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur da eşlik etti. 
Yıldırım, gerçekleştirdiği açılışlarda kurdelaları programı boyunca yanından ayırmadığı Uğur'la birlikte kesti. Yıldırım, Kınık'taki Maden Şehitleri Parkı'nın yapımına verdiği destek nedeniyle de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden övgüyle söz etti. 

Başbakan Yıldırım, “Onlar konuşur, AK Parti yapar. Onlar da çalışıyor da boşa çalışıyor. Kafa yanlış işlere çalışıyor. Laf üretmek için çalışıyorlar. Hani ben diyordum ya hükümeti abidikdik gubidik yaparlar, başbakan değiştiriyorlar. İşte o günlerde oldu. Çiller-Erbakan döneminde biliyorsunuz, Türkiye’nin en fazla oy almış iki partisinin başlarına görev vermedi o zamanki cumhurbaşkanı, arkasında bir kişi olmayan milletvekiline verdi. Öyle olmadı mı? Yalım Erez'e vermedi mi? 28 Şubat sürecini orada başlatmadılar mı? Geçmişi bilmeyen geleceği inşa edemez. Biz geçmişimizi de biliyoruz, geleceğe de emin adımlarla yürüyoruz” diye konuştu. 


Balıkesir Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle yapımı tamamlanan Kınık Maden Şehitleri Parkının açılışında Başbakan Yıldırım, destekleri nedeniyle Uğur'a teşekkür etti.

Edip Uğur, Cumartesi günü Balıkesir'de ev sahipliği yapacağı Başbakan  Binali Yıldırım ile birlikte Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer'i makamında ziyaret etti. Uğur, ayrıca Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile görüştü.w



Editör: Haber Merkezi