AK PARTİ Balıkesir Milletvekili eczacı Tülay Babuşcu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatilde olması nedeniyle günün büyük bir bölümünü Devlet Hastanesi karşısında bulunan eczanesinde geçiriyor. Önlüğünü giyerek eczanesine gelen hastaları güler yüzüyle karşılayan bayan milletvekili onlara hem şifa dağıtıyor, hem de sorunlarını dinleyip, çözüm üretmeye çalışıyor.

"DERTLERE DERMAN OLUYORUZ"
Eczanesinde ziyaret ettiğimiz Ak Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, eczanesine gelen gerek hasta veya hasta yakınlarının gerekse Balıkesirlilerin kendisini karşılarında görünce şaşırdıklarını söyledi.
Milletvekili seçilmesinden sonra kendisine ulaşamayacaklarını düşünen Balıkesirlilerin şaşkınlıklarını gizleyemediklerine değinen Babuşcu, "Eczanemizin kapısı herkese açık. Bende fırsat buldukça burada hem hastalarımıza ilaçlarını vererek, hem de sıkıntılarını benimle paylaşmak isteyen hemşehrilerimin sorunlarını dinleyerek dertlerine derman olmaya gayret ediyorum" dedi.

ÇATISI AKAN, KİRACISIYLA SORUN YAŞAYAN ONA KOŞUYOR
Milletvekili Tülay Babuşcu, eczanede olduğu süre içerisinde kendisini ziyaret eden Balıkesirlilerin ilginç şikayetleriyle karşılaştığını kaydederek, "Kapımız herkese açık olduğu ve ulaşılabilir olduğumuz için vatandaşlarımız çok rahatlıkla bana ulaşıp çeşitli şikayetlerini dile getiriyor. Bunların arasında ilk sırada iş talepleri yer alıyor. İş taleplerinin dışında evinin çatısı akan, kiracısını evinden çıkaramayan, banyosunda sorun yaşayanlar bile bana gelip bu dertlerine çözüm bulmamı istiyor. Bende imkanlar dahilinde onların bana ilettikleri sorunlara çözüm üretmeye çalışıyorum. Meclis açılıncaya kadar da gerekse eczanede gerekse başka yerlerde bana iletilen sorunlara derman olmaya hatta meclise taşınması gerekenler varsa da meclise taşımaya çalışacağım" diye konuştu.

"EN BÜYÜK SORUN İŞSİZLİK"
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, Balıkesir'in en büyük sorununun işsizlik olduğunu vurgulayarak, bu sorunun her geçen gün gelişen ve büyüyen Organize Sanayi Bölgesi'nin daha da canlandırılması ve büyükşehirlerdeki fabrikaların ayaklarının Balıkesir'e çekilebilmesiyle aşılabileceğini söyledi. "Balıkesir'de üretimi artıracak etkenleri sağlayabilirsek, istihdam da artacaktır. Böylelikle işsizlik sorunu bir nebzede olsa çözüme kavuşabilir" dedi.

BALIKESİRLİLERE TEŞEKKÜR
Balıkesir halkına 12 Haziran seçimlerinde adalet ve kalkınmanın ardında durarak, Ak Parti'ye verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Tülay Babuşcu, sözlerini şöyle tamamladı:
"Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Türkiye'nin geleceğine yön verecek olan 550 kişiden biri olmak onur ve gurur verici. Türkiye'nin ve Balıkesir'in ortak dertlerini çözüme kavuşturabilmek için görev aldık.  Görev sürem boyunca bu sorunların ortadan kaldırılabilmesi için elimden geleni fazlasıyla yapmaya gayret edeceğim."
Atilla KAYA

Editör: Haber Merkezi